Νέα σειρά λύσεων «ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ» από την Τράπεζα Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα σειρά λύσεων «ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ» από την Τράπεζα Πειραιώς

Με στόχο την ανάδειξη της αποταμίευσης ως μια ευρύτερη στάση ζωής, η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά σε μια σειρά νέων πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους πελάτες της, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, να βελτιώσουν τον οικονομικό τους προγραμματισμό και να πετύχουν τους προσωπικούς τους -μικρούς ή μεγαλύτερους- στόχους.

Μέσω των νέων πρωτοβουλιών της Τράπεζας, η αποταμίευση προσεγγίζεται ολιστικά, έχοντας ως σημείο εκκίνησης τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη, και όχι μόνο τα προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό θα προσφέρονται σε βάθος χρόνου, έξυπνες πρακτικές εξοικονόμησης, επίκαιρες αποταμιευτικές λύσεις, καθώς και εργαλεία οικονομικού προγραμματισμού που μπορούν να συμβάλλουν με πρακτικό τρόπο στην επίτευξή της αποταμίευσης.

Ήδη από σήμερα οι πελάτες θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και το www.apotamievo.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τρόπους και συνήθειες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια αποταμίευσης, αλλά και να βρουν το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και δυνατότητες μέσα από τη νέα σειρά λύσεων ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ της Τράπεζας Πειραιώς.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τα προϊόντα, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους:

  • Τον Αποταμιευτικό Λογαριασμό «Μπορώ», αν επιθυμούν να αποταμιεύουν αυτόματα ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα.
  • Τον Αποταμιευτικό Λογαριασμό «Αξίζει», για αποταμίευση χωρίς δεσμεύσεις ,γι’ αυτούς που θέλουν να αποταμιεύουν το ποσό που κάθε φορά επιθυμούν, μικρό ή μεγάλο, με όποια συχνότητα τους εξυπηρετεί.
  • Τον παιδικό Αποταμιευτικό Λογαριασμό «Προοδεύω», που προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ελεύθερη πρόσβαση στις αποταμιεύσεις τους.
  • Τον Αποταμιευτικό Λογαριασμό «Διπλό Ταμιευτήριο», για όσους ήδη έχουν αποταμιεύσει ένα ποσό άνω των €5.000 και επιθυμούν να συνεχίσουν να το χτίζουν.
  • Τα Ασφαλιστικά Προγράμματα «Smart Plan» και «Smart Plan Junior», δύο προγράμματα που σχεδίασε η NN αποκλειστικά για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς που θέλουν να αποταμιεύσουν με συνέπεια για την κάλυψη μελλοντικών τους αναγκών ή για το μέλλον των παιδιών τους και δεν έχουν την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν το κεφάλαιο πριν τη λήξη του προγράμματος.

Η Τράπεζα Πειραιώς αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουν πολλοί πελάτες της, και οι οποίες συχνά στέκονται εμπόδιο στην πραγματοποίηση καθημερινών επιθυμιών και μελλοντικών στόχων. Με τις νέες πρωτοβουλίες της, αποσκοπεί να σταθεί υποστηρικτής και αρωγός, ενθαρρύνοντας τρόπους και συνήθειες που κατευθύνουν σε μια πιο προδραστική αντιμετώπιση του οικονομικού προγραμματισμού των πελατών της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.