Μεγάλου: Τα ευρήματα των ερευνών για την Πειραιώς βρίσκονται «πίσω μας»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεγάλου: Τα ευρήματα των ερευνών για την Πειραιώς βρίσκονται «πίσω μας»

«Τα ευρήματα των ερευνών για την Τράπεζα Πειραιώς βρίσκονται πίσω μας», υποστηρίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, Χρήστος Μεγάλου, κατά τη δεύτερη παρέμβασή του μέσα σε μόλις δύο ημέρες για τις εξελίξεις στην Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα αφορά στην εποπτική επιθεώρηση που διενεργήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος στην Τράπεζα Πειραιώς, αναφορικά με θέματα του παρελθόντος.

«Η έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ένα θέμα που έχει απορροφηθεί ήδη. Έχει ήδη καταγραφεί στα οικονομικά αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς σε προηγούμενες (οικονομικές) περιόδους», δήλωσε ο κ. Μεγάλου σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο Reuters, από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για συναντήσεις με επενδυτές.

«Πτυχές που αφορούν σε ελλείψεις, που προέκυψαν από τους εσωτερικούς ελέγχους, όπως επίσης και θέματα που αφορούν στις δράσεις προηγούμενων μελών της διοίκησης, έχουν αντιμετωπιστεί», εξήγησε ο κ. Μεγάλου.

«Πρόκειται για θέματα που πλέον βρίσκονται πίσω μας. Τα έχουμε αφήσει πίσω μας αυτά. Πλέον, είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε στην προώθηση της ατζέντας μας», προσθέτει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider