Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις από την Alpha Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις από την Alpha Bank

Η Alpha Bank ενεργοποίησε σήμερα τη σύμβαση χρηματοδοτήσεως που υπεγράφη τον ∆εκέμβριο 2016 με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, αντλώντας το συνολικό ποσό των 100 εκατ. ευρώ της συναλλαγής.

Η Τράπεζα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των Eπιχειρήσεων Mεσαίας Kεφαλαιοποιήσεως, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προσφέρει αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις, στηρίζοντας την επενδυτική δραστηριότητα των επιχειρήσεων, εν μέσω των απαιτητικών οικονομικών συνθηκών.

Το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ρευστότητας, το οποίο ήδη προσφέρεται στους πελάτες της Alpha Bank, διασφαλίζει τη χρηματοδότηση και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, ενώ παρέχει ευελιξία, προνομιακούς όρους και ταχύτητα στη χρηματοδότηση αναγκών σε κεφάλαια κινήσεως και επενδυτικών σχεδίων.

Παράλληλα, ενισχύοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η Alpha Bank συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Επενδύσεων «∆εξιότητες και Θέσεις Απασχoλήσεως - Επενδύσεις για τους Νέους», μέσω της οποίας παρέχονται κίνητρα στις επιχειρήσεις να διευρύνουν το πεδίο των δραστηριοτήτων τους προσλαμβάνοντας νέους εργαζόμενους ηλικίας έως 25 ετών, μειώνοντας περαιτέρω το κόστος δανεισμού τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider