Νέα Αμοιβαία Κεφάλαια από θυγατρική του ομίλου Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα Αμοιβαία Κεφάλαια από θυγατρική του ομίλου Πειραιώς

Την επέκταση της προϊοντικής της γκάμας, με την έκδοση πέντε νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (subfunds) «Made in Luxembourg», ανακοίνωσε η Piraeus Asset Management Europe, θυγατρική του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τα νέα Αμοιβαία Κεφάλαια διατίθενται από την 1η Δεκεμβρίου 2016.

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια (subfunds) ανήκουν στο Λουξεμβουργιανό Αμοιβαίο Κεφάλαιο ομπρέλα (umbrellafund) Piraeus Invest, που σημαίνει ότι αποτελούν διαφορετικά υπο-Αμοιβαία Κεφάλαια του Piraeus Invest, με διαχειρίστρια εταιρεία την Piraeus Asset Management Europe, διαχειριστή επενδύσεων την Πειραιώς AssetManagement ΑΕΔΑΚ και διάθεση, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για μία σειρά εξειδικευμένων λύσεων που ανοίγουν νέους επενδυτικούς ορίζοντες, επεκτείνοντας τις δυνατότητες των επενδυτών. Δύο Αμοιβαία κεφάλαια (subfunds) είναι βραχυπρόθεσμα ομολογιακά και απευθύνονται σε επενδυτές με βραχυ-μεσοπρόθεσμο ορίζοντα επένδυσης. Τρία Αμοιβαία κεφάλαια είναι μικτά Fund of Funds με διαφορετικό επενδυτικό προφίλ, καθένα από τα οποία αποτελεί ένα ολοκληρωμένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με ευρεία διασπορά σε όλες τις κατηγορίες επένδυσης σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Piraeus Asset Management Europe δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του '90 στο Λουξεμβούργο, την αδιαφιλονίκητη πρωτεύουσα Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ευρώπη και παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των υπηρεσιών σχεδιασμού, λειτουργίας και παροχής χρηματοπιστωτικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider