Το www.18-24.gr πάει Bansko με αποκλειστικές συνεργασίες για ακόμη μια χρονιά!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το www.18-24.gr πάει Bansko με αποκλειστικές συνεργασίες για ακόμη μια χρονιά!

Το www.18-24.gr, ο μεγαλύτερος πάροχος τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στο εξωτερικό, αποτελεί τον νούμερο ένα προμηθευτή πακέτων διακοπών για το Bansko.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσφέρει τα καλύτερα πακέτα εκδρομών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χάρη στις αποκλειστικές του συνεργασίες. Η φετινή χειμερινή σεζόν βρίσκει την παρουσία του online travel agency ακόμα πιο ισχυρή στον δημοφιλή προορισμό, αφού έχει αυξήσει τις αποκλειστικές του συνεργασίες διατηρώντας φυσικά τις ήδη υπάρχουσες.

«Έπειτα από μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά όπως η περσινή, η ανανέωση της συνεργασίας μας με τα καταλύματα, αλλά και τα συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας ήταν μονόδρομος. Διατηρήσαμε τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και προσθέσαμε και νέες δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας. Η αλήθεια είναι πως για μας αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί, αφού οι κρατήσεις στην πλατφόρμα μας για το Bansko ξεκινάνε κάθε χρόνο όλο και πιο νωρίς. Αρκεί μόνο να σας αναφέρω ότι φέτος μέχρι τις 31 Ιουλίου είχαμε ήδη τις πρώτες 120 κρατήσεις» δηλώνει ο CEO του 18-24 TRAVEL Γιώργος Καρανάσιος. Φέτος, ο Γ. Καρανάσιος εκτιμά ότι ο αριθμός των πελατών για τον συγκεκριμένο προορισμό θα ξεπεράσει τις 10.000.

Στην πλατφόρμα του www.18-24.gr υπάρχουν ήδη διαθέσιμα πακέτα εκδρομών για το Bansko σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, γεγονός που οφείλεται στα αποκλειστικά συμβόλαια της εταιρείας με τα καταλύματα στην περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι το ιδιαίτερα δημοφιλές στο ελληνικό κοινό Premier Luxury Mountain Resort, το Maria Antoaneta Residence 4* και το τετράστερο Perun Lodge, διατηρούν τέτοιου είδους συνεργασίες με την εταιρεία.

Τα τελευταία χρόνια, το 18-24 TRAVEL έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών στην περιοχή, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της δημοφιλούς πλατφόρμας να μπορούν να κλείσουν ένα τριήμερο ακόμη και με ποσά που δεν ξεπερνούν τα 60 ευρώ ανά άτομο. Εξαιρετικής ποιότητας ξενοδοχεία όπως το Dream Hotel, το Bojur & Bojurland Complex, το Aspen Apart Hotel, το Bansko Spa & Holidays, αλλά και δυο μικρότερες μονάδες όπως το Hotel Rodina και το Pirina Club, προσφέρονται για αυτές τις επιλογές.

Και επειδή όταν μιλάμε για ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών εννοούμε ναι μεν τη διαμονή αλλά φυσικά και τη μεταφορά, το www.18-24.gr έχει προνοήσει και για αυτό από νωρίς. Στην πλατφόρμα κρατήσεων θα βρείτε από τώρα διαθέσιμα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών ακόμη και για τις πιο περιζήτητες ημερομηνίες (13 Δεκεμβρίου ως 7 Ιανουαρίου) με αφετηρία τις περισσότερες πόλεις. Καθημερινές αναχωρήσεις θα γίνονται από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, για την περίοδο 13 Δεκέμβρη μέχρι 7 Γενάρη, ενώ συγκεκριμένες αναχωρήσεις θα υπάρξουν και για την αγορά της Δυτικής Ελλάδας από Πάτρα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Γρεβενά και Βέροια.

«Αντιλαμβανόμαστε πάντα τις ανάγκες του κόσμου και προετοιμαζόμαστε κάθε χρόνο από νωρίς έτσι ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους μας τους πελάτες, πάντα με τις πιο προσιτές τιμές. Το μόνο που τους συμβουλεύουμε να θυμούνται είναι ότι: όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα» συμπληρώνει ο Γ. Καρανάσιος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider