Εργαζόμενους από την Ελλάδα αναζητά η Emirates

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εργαζόμενους από την Ελλάδα αναζητά η Emirates

Ημέρα καριέρας για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος καμπίνας διοργανώνει η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως. Συγκεκριμένα η εταιρεία θα υποδεχτεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιος το Σάββατο, 25 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (Λ. Συγγρού 89-93) στις 8 π.μ.

Όπως ανακοινώθηκε η εταιρεία αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς, και με διάθεση να προσφέρουν στους επιβάτες τη βραβευμένη εμπειρία της αεροπορικής εταιρείας Emirates. Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν το «Open Day» της Emirates το Σάββατο 25 Αυγούστου, έχοντας το βιογραφικό τους στα αγγλικά μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία. Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση του «Open Day», περισσότερες πληροφορίες ωστόσο είναι διαθέσιμες στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/. Οι υποψήφιοι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Όσοι διακριθούν, θα ενημερωθούν σχετικά με τις προθεσμίες για τις περαιτέρω αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Στο πλήρωμα καμπίνας προσφέρεται ένα εύρος ολοκληρωμένων παροχών, όπως αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ, δωρεάν μεταφορά από / προς δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ. Τα ελκυστικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών, τόσο για εκείνους όσο και για τις οικογένειες και τους φίλους τους, αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα για πολλά από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates, καθώς το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε ολόκληρο το δίκτυο των έξι ηπείρων στις οποίες πετά η αεροπορική εταιρεία.

Να υπενθυμίσομε ότι η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 3.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, με ένα δίκτυο 161 προορισμών σε 86 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 271 αεροσκαφών, που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.