Έβδομη καλύτερη αεροπορική παγκοσμίως η Aegean

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έβδομη καλύτερη αεροπορική παγκοσμίως η Aegean

Στη χρυσή δεκάδα με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως βρέθηκε η ελληνική αεροπορική εταιρεία Aegean και συγκεκριμένα καταλαμβάνοντας την 7η θέση με βαθμολογία 8,19 σύμφωνα με την νέα λίστα με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που έδωσε στη δημοσιότητα η Airhelp.

Η startup που αναλαμβάνει την ενημέρωση των επιβατών σχετικά με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται σε περίπτωση καθυστέρηση ή ακύρωσης πτήσης και ανά περιπτώσεις την διεκδίκησή τους, έφτιαξε μια λίστα με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως λαμβάνοντας υπόψη της τα παρακάτω τρία κριτήρια:

  • την ποιότητα των παροχών του κάθε αερομεταφορέα
  • την ακρίβεια του πτητικού προγράμματος δηλαδή τις αεροπορικές που καταγράφουν τις λιγότερες δυνατές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων
  • αλλά και τον χρόνο και τρόπο με τον οποίο επιλύουν τις αξιώσεις επιβατών που αιτούνται αποζημίωσης μετά από κάποια καθυστέρηση η ακύρωση πτήσης.

Στην περίπτωση των αεροπορικών εταιρειών η πρώτη χρυσή πεντάδα περιλαμβάνει την Qatar Airways, τον αερομεταφορέα του Κατάρ με βαθμολογία 9,08, την γερμανική Lufthansa με βαθμολογία 8,57, την Etihan Airlines των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με βαθμολογία 8,43 την Singapore Airlines με βαθμολογία 8,33 και την South African Airways με βαθμολογία 8,31.

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο αερομεταφορέας της Αυστρίας, Austrian Airlines με βαθμολογία 8,29 και έβδομη η δική μας Aegean η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε και μια επένδυση μαμούθ σε νέα αεροσκάφη, με βαθμολογία 8,19. Την δεκάδα συμπληρώνουν η αυστραλιανή Qantas με 8,12 η Air Malta της Μάλτας με 8,09 και η Virgin Atlantic του Ηνωμένου Βασιλείου με 8,04.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider