Πόσο κοστίζει μια βουτιά στις καλύτερες πισίνες της Αθήνας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πόσο κοστίζει μια βουτιά στις καλύτερες πισίνες της Αθήνας

Αρχές Ιουνίου και το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει με το θερμόμετρο να αγγίζει υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Βέβαια ο Ιούνιος δεν συνεπάγεται απαραίτητα απαλλαγή κι από υποχρεώσεις, οπότε μια βουτιά στην πισίνα ενός Αθηναϊκού ξενοδοχείου μπορεί να αποτελέσει την απαραίτητη ανάσα δροσιάς στην καθημερινότητα. Πόσο κοστίζει όμως αυτή η βουτιά εντός των τειχών της πόλης;

Hilton

Εάν το μέγεθος μετράει για την επιλογή της πισίνας, τότε η επιλογή σας ακούει στο όνομα Hilton. H πισίνα διαστάσεων 25Χ15 με βάθος 4 μέτρα, με τις άνετες ξαπλώστες αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις απόδρασης εντός των τειχών.

Στην μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στην καρδιά της πόλης οι επισκέπτες μπορούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους με δροσερά κοκτέιλ και καλοκαιρινό μενού με υγιεινές σαλάτες, μεζεδάκια, σάντουιτς και casual dinning, δια χειρός του Executive Chef Κώστα Αθανασίου.

Η βουτιά στην πολυτέλεια βέβαια κοστίζει αρκετά παραπάνω μετά την ανακαίνιση της νέας ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου. Οι ενδιαφερόμενοι λουόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν 35 ευρώ για να χρησιμοποιήσουν την πισίνα τις καθημερινές από α 25 που ήταν πέρυσι ενώ 25 ευρώ για την περίπτωσή που θα την επισκεφτούν μετά τις 18:00 από 17 που ήταν πέρυσι. Τα Σαββατοκύριακα η τιμή διαφοροποιείται προς τα πάνω, στα 55 ευρώ από τα 45 που ήταν πέρυσι

Ωστόσο εάν έχετε σκοπό να αποδράτε συχνά πυκνά στην πολυτέλεια του πεντάστερου ξενοδοχείου καλύτερα θα ήταν να επωρφεληθείτε από τα πακέτα συνδρομών.

St George Lycabettus

Όποιος απορρίπτει τις μεγάλες διαστάσεις και προτιμά μια πισίνα με θέα δεν έχει παρά να επισκεφτεί το St. George Lycabettus.

Περικυκλωμένο από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό το roof garden του Lycabettus δεν ξεχωρίζει πέρα από την θέα και για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει. Health studio, sauna και pool bar συμπληρώνουν την εξυπηρέτηση στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου.

Οι επίδοξοι λουόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την πισίνα του ξενοδοχείου από τις 9:00 έως τις 22:00 ενώ καθημερινά υπάρχει happy hour από τις 21:00 έως τις 22:00 και κάθε Δευτέρα bbq Mondays.

Η είσοδος τις καθημερινές είναι 28 ευρώ το άτομο και 43 ευρώ τα 2 άτομα ενώ το σαββατοκύριακο ανεβαίνει στα 35 ευρώ το άτομο και 53 ευρώ τα 2 άτομα.

Με την είσοδο οι επισκέπτες έχουν δωρεάν αναψυκτικό ή καφέ και πετσέτα ενώ τα παιδιά εώς 12 ετώ έχουν έκπτωση 50%.

Και εδώ υπάρχουν πακέτα. Ο μήνας για ένα άτομο κοστίζει 200 ευρώ για 2 330 ευρώ ενώ το οικογενειακό μηνιαίο πακέτο (2 ενήλικες 2 παιδιά φτάνει τα 560 ευρώ)

Αντιστοίχως η ατομική τρίμηνη συνδρομή κοστίζει 450 ευρώ για δύο άτομα 780 και η οικογενειακή 1000 ευρώ.

Fresh

Με τη φρεσκάδα που αναφέρει το όνομά του η πισίνα του Fresh υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης μέσα από μια βουτιά η οποία συνδυάζεται με yoga lessons.

Αν και μικρή έχει πανοραμική θέα σε όλη την ακρόπολη και είναι ανοιχτή από τις 9:00 έως τις 7:00 καθημερινά από Μάιο έως Οκτώβριο.

Βρίσκεται επί της Σοφοκλέους στον αριθμό 26

Και η είσοδος κοστίζει 20 ευρώ με δωρεάν αναψυκτικό ή ποτό και πετσέτα.

Semiramis

Εάν ωστόσο θέλετε να κινηθείτε προς τα βόρεια δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια πολύχρωμη βουτιά στο Semiramis.

Με funky pop αισθητική και την έντονη σφραγίδα του σχεδιαστή της Karim Rashid, αυτή η πισίνα του ομίλου «Yes! Hotels» λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 και έχει είσοδο 25 ευρώ τις καθημερινές και 35 ευρώ τα Σαββατοκύριακα ενώ για τα παιδιά 2-12 ετών η τιμή είναι στα 15 και 25 ευρώ, αντίστοιχα. την βουτιά μπορείτε να εμπλουτίσετε με δροσιστικά beverages από το poll bar που υπάρχει στο χώρο θα είναι όμως με έξτρα χρέωση.

Divani Caravel

Με λιτή διακόσμηση και μπαμπού λεπτομέρειες και κάκτους Το roof garden του πεντάστερου Divani Caravel και η πισίνα του υπόσχεται να προσδώσει στην καθημερινότητά σας μερικές εξωτικές πινελιές. Η βουτιά με θέα τον βράχο της Ακρόπολης κοστίζει 30 ευρώ τις καθημερινές με δωρεάν dry saouna και γυμναστήριο και 40 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε καθημερινά από τις 8:00 έως τις 21:00 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 8:00 έως τις 19:00.

Τα παιδιά έως 3 ετών έχουν δωρεάν πρόσβαση ενώ τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 50% στις προαναφερθείσες τιμές. Το ξενοδοχείο δεν διαθέτει μηνιαία συνδρομή αλλά ετήσια η οποία κοστίζει 1200 ευρώ.

Radisson Blu Park Hotel



Σε απόσταση αναπνοής από το αρχαιολογικό μουσείο στην αρχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η πισίνα του Radisson Blu Park Hotel είναι ευρύχωρη με αρκετές αναπαυτικές ξαπλώστρες στα πέριξ της. Σε αυτή την άνεση ο επισκέπτης αγναντεύει το πράσινο του Πεδίου του Άρεως έως και την Ακρόπολη.

Η πισίνα του ξενοδοχείου λειτουργεί από τις 10:30-εως τις 18:30 και η είσοδος είναι στα 25 ευρώ με δωρεάν αναψυκτικό χυμό ή καφέ πετσέτα και ξαπλώστρα (αν υπάρχει διαθέσιμη) . Τα παιδιά εώς 12 ετών έχουν 50% έκπτωση ενώ υπάρχει και μηνιαία συνδρομή με προπληρωμή στα 280 ευρώ

Novotel

Value for money επιλογή, αν και με μικρών διαστάσεων, πισίνα είναι και το Novotel. Με διαστάσεις 12Χ5 και βάθος που φτάνει το 1.80 το roof garden του ξενοδοχείου έχει θέα όλη την Αθήνα ενώ τις καλές μέρες το βλέμμα μας φτάνει και μέχρι τον Πειραιά. Η είσοδος είναι στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει καφέ αναψυκτικό ή χυμό πετσέτα και ξαπλώστρα κατόπιν διαθεσιμότητας. Λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 19:00και έχει και δωρεάν parking. Παρότι δεν διαθέτει μηνιαία πακέτα είναι καλή λύση και για την οικογένεια αφού και αυτό έχει έκπτωση έως 50% στα παιδιά έως 12 ετών ενώ έως 3 έχουν δωρεάν είσοδο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider