Η Silkair συγχωνεύεται με την Singapore Airlines

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Silkair συγχωνεύεται με την Singapore Airlines

Σε συγνώνευση με την μητρική εταιρεία Singapore Airlines και ριζική αναβάθμιση προχωρά η εξ ολοκλήρου θυγατρική και περιφερειακή εταιρεία SilkAir. Για το σκοπό της αναβάθμισης των προϊόντων καμπίνας μάλιστα ο αερομεταφορέας θα προχωρήσει σε σημαντική επένδυση, ύψους άνω των 100 εκ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα θα αντικατασταθούν όλα τα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα-κρεβάτια αλλά και θα τοποθετηθεί εντός των αεροσκαφών σύστημα ψυχαγωγίας στην πλάτη των καθισμάτων της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης με στόχο την εναρμόνιση της SilkAir με το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines.

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 λόγω του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων από τους προμηθευτές αλλά και την απόκτηση πιστοποίησης. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

«Η Singapore Airlines διανύει τον πρώτο χρόνο ενός τριετούς προγράμματος αλλαγής και η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην προετοιμασία του Ομίλου για ένα δυνατότερο μέλλον» ανέφερε σχετικά ο CEO της SIA κ. Goh Choon Phong.

Να υπενθυμίσουμε ότι η περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines, SilkAir, έχει στον στόλο της 11 αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 και 22 Boeing 737-800 και 737 MAX 8. Η εταιρία σκοπεύει να διαχειρίζεται στο μέλλον μόνο αεροσκάφη 737, και εξυπηρετεί 49 προορισμούς σε 16 χώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider