Έρχεται νέο luxury ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχεται νέο luxury ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού

Νέο πολυτελή μονάδα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στη Λεωφόρο Συγγρού προσθέτοντας ένα ακόμα ξενοδοχείο στην ήδη αυξημένη επενδυτική δραστηριότητα που παρουσιάζει τον τελευταίο χρόνο ο όμιλος Athenaeum Hotels.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr το νέο ξενοδοχείο θα ανοίξει σχεδόν απέναντι από το άλλο κατάλυμμα του ομίλου, το Athenaeum Grand Hotel, συγκεκριμένα στο κτήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 12. Το εν λόγω κτήριο, το οποίο στο μέλλον θα στεγάσει Athenaeum Palace & Luxury Suites φιλοξενούσε μέχρι πρόσφατα τα γραφεία της Attica Group και είναι σε απόσταση αναπνοής από το πρώην Athens Ledra. Από την αποχώρηση της ακτοπλοϊκής εταιρείας ωστόσο παρέμενε κλειστό και μετά από διαπραγματεύσεις, οι ιδιοκτήτες του ομίλου Athenaeum, Παναγιώτα Κελέση και Ιωάννης Ανδρικόπουλος προχώρησαν σε συμφωνία μίσθωσης με τον ιδιοκτήτη.

Για την μετατροπή του κτηρίου σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα θα χρειαστούν επενδύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Όσο για τη νέα μονάδα Athenaeum Palace & Luxury Suites που θα δημιουργηθεί θα διαθέτει 109 δωμάτια με τα 37 εξ αυτών να είναι πολυτελείς σουίτες και αναμένεται να είναι έτοιμο για την φετινή χρονιά.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του το ξενοδοχείο δέχεται ήδη κρατήσεις και ενόψει και της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια που πραγματοποιείται στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να έχει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.


Να υπενθυμίσουμε ότι στον Όμιλο Athenaeum ανήκει το Athenaeum Grand Hotel, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού, στον αριθμό 142 και ξεκίνησε την λειτουργία του, μετά απο μία αντίστοιχου ύψους επένδυση 2,5 εκατ. ευρώ, τον προηγούμενο Ιούνιο. Είναι δυναμικότητας 92 δωματίων, 90 δωματίων και δύο σουιτών. Στον ίδιο όμιλο ανήκει το low budget, Theoxenia, δυναμικότητας 64 δωματίων στην περιοχή της Ομόνοιας όπως επίσης και οκτώ βίλες στην Πάρο, στην Πούντα Beach.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider