Eμπλουτίζεται το Fileas Art Hotel της Κρήτης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Eμπλουτίζεται το Fileas Art Hotel της Κρήτης

Τις προτάσεις στην παλιά πόλη της Κρήτης εμπλουτίζει η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels, προσθέτοντας το Fileas Art Hotel στην οδό Πόρτου Φραγκίσκου, το οποίο τελεί υπό ανακατασκευή αυτή την περίοδο και αναμένεται να λειτουργήσει στα μέσα Απριλίου.

Το Fileas Art Hotel στεγάζεται σε παραδοσιακό κτίριο τριών επιπέδων, και στόχος του είναι να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που αγαπούν την προσεγμένη αισθητική και την ιδιαίτερη διακόσμηση. Διαθέτει έξι μοντέρνα δίκλινα δωμάτια, ιδανικά για ζευγάρια ή μεγαλύτερες παρέες ενώ απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα αξιόλογα μνημεία της πόλης.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται επίσης το Παλιό Λιμάνι, προσφέροντας πληθώρα επιλογών διασκέδασης και γαστρονομίας, μεταξύ άλλων και το Alcanea Café & Wine Bar στο ισόγειο του Alcanea Boutique Hotel, επίσης μέλος των Aria Hotels.

Τα Aria Hotels στην Κρήτη:

  • Alcanea Boutique Hotel στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων
  • Αstraia Residence στην Παλιά Πόλη των Χανίων
  • Fileas Art Hotel στην Παλιά Πόλη των Χανίων
  • Villa Athermigo στην περιοχή Αποκόρωνα των Χανίων
  • Critamo Cottage στην περιοχή Αποκόρωνα των Χανίων
  • Scalani Hills στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Ηράκλειο
  • Cressa Ghitonia Village στο Λασίθι

Tα Aria Hotels (ariahotels.gr) αποτελούν μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν με συνέπεια την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία. Λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2010 και διαθέτουν μονάδες σε δέκα μοναδικούς προορισμούς στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά - Ηράκλειο - Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Σέριφο – Σαντορίνη) και στην Ήπειρο (Μέτσοβο και Ζαγόρι).

Προτεραιότητα των Aria Hotels, όπως τονίζουν οι ιδιοκτήτες τους, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική (π.χ. επανάχρηση κτηριών), τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου της περιοχής και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας.

Eμπλουτίζεται το Fileas Art Hotel της Κρήτης
Eμπλουτίζεται το Fileas Art Hotel της Κρήτης
Eμπλουτίζεται το Fileas Art Hotel της Κρήτης
Eμπλουτίζεται το Fileas Art Hotel της Κρήτης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider