Forbes: Ονειρεμένες διακοπές σε πέντε νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Forbes: Ονειρεμένες διακοπές σε πέντε νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι του 2018 πολλά είναι τα ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν και το περιοδικό Forbes επισημαίνει ότι η Ελλάδα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για όσους αναζητούν ανέμελες όσο και πολυτελείς διακοπές και επιλέγει πέντε ξενοδοχεία που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Το Cavo Spada βρίσκεται θα ξεκινήσει και πάλι να λειτουργεί αυτόν τον Μάρτιο μετά από εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης. Το ξενοδοχείο, με μινιμαλιστικό ντιζάιν φρόντισε ώστε όλα τα δωμάτια να έχουν θέα στη Μεσόγειο. Στοχεύοντας σε οικογένειες ή ζευγάρια που είναι λίγο παραπάνω απαιτητικοί με τις διακοπές τους, το Cavo Spada προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία μάθησης και εξοικείωσης με την ελληνική κουλτούρα.

Και αν δεν σας αρέσουν τα βιβλία, μην ανησυχείτε, πρόκειται για βιωματική εμπειρία με μαθήματα γευσιγνωσίας κρασιού και ελαιόλαδου, μαθήματα μαγειρικής και συναυλίες! Και για την ευεξία του σώματος, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα γιόγκα και να χαλαρώσουν στις εγκαταστάσεις υδρομασάζ και στα τουρκικά λουτρά.

Τον Μάιο η Κέρκυρα θα υποδεχθεί το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ομίλου MarBella. Το μοναδικό MarBella Nido Suite Hotel & Villas που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών και θα διαθέτει 70 σουίτες και βίλες με εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από το τυπικό κερκυραϊκό στιλ. Δύο εστιατόρια, ένα beach club και οι εγκαταστάσεις σπα προσθέτουν τις απαραίτητες «σταγόνες» πολυτέλειας.

Στο ίδιο νησί, και πάλι τον Μάιο, θα ανοίξει τις πόρτες του το Ikos Dassia. Με έμφαση στη γαστρονομία καθώς όλα τα εστιατόρια του ξενοδοχείου σχεδιάζονται σε συνεργασία με σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin - το Ikos Dassia ανεβάζει τον πήχη της πολυτέλειας!

Βρίσκεται στον κόλπο της Δασιάς, μόλις 15 λεπτά από την ιστορική πόλη της Κέρκυρας και διαθέτει 403 υπνοδωμάτια, σουίτες και βίλες, μέσα σε καταπράσινους κήπους και με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Επτά από τα εννέα εστιατόρια θα προσφέρουν μενού a la carte, με εκλεκτά κρασιά και μια γκάμα εμπειριών γαστρονομίας – με μενού εμπνευσμένα από την ασιατική μέχρι τη γαλλική κουζίνα αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Μια ώρα από την Καλαμάτα, το Euphoria Retreat βρίσκεται στην άκρη της βυζαντινής πόλης του Μυστρά, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τα επταήμερα προγράμματα «μεταμόρφωσης» του σώματος και του πνεύματος. Η κουζίνα, με υλικά που προέρχονται από το κτήμα, έχει σχεδιαστεί από ειδικούς διατροφολόγους και οι επισκέπτες μπορούν να την απολαύσουν στο εστιατόριο Gaia, το οποίο έχει καταπληκτική θέα στην κοιλάδα. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά υπαίθριων δραστηριοτήτων - πεζοπορία, ποδηλασία, αναρρίχησης και ράφτινγκ – αλλά και πολυτελείς εγκαταστάσεις σπα.

Τέλος, το Gennadi Grand Resort, συγκρότημα του ομίλου Lindos Hotel Group, με οικολογική στόχευση, ανοίγει τον Μάιο στη Ρόδο. Διαθέτει περισσότερα από 266 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, τρεις πισίνες, 11 εστιατόρια και μπαρ, ένα θέατρο, σπα και εμπορικά καταστήματα.

Στο πλαίσιο της φιλικής προς το περιβάλλον λειτουργίας του, το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί συστήματα διαχείρισης ενέργειας και νερού, προηγμένο σύστημα κλιματισμού / θέρμανσης, σύστημα διαχωρισμού απορριμμάτων και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider