Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham

Τη λειτουργία του Wyndham Grand Residence and Suites, με 94 πολυτελείς σουίτες επί της πλατείας Καρϊσκάκη καθώς και άλλων 3 ξενοδοχειακών μονάδων στο πρώτο εξάμηνο του 2018 προανήγγειλε ο επικεφαλής της Zeus International Χάρης Σιγανός.

Όπως διευκρίνισε σε συνεργασία με τη Wyndham πρόκειται να λειτουργήσουν, ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Μάτι Αττικής, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα Ramada του αμερικανικού ομίλου και μια ακόμη ξενοδοχειακή μονάδα σε συνεργασία της Zeus με τη Wyndham στη Βραυρώνα Αττικής, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα Dolce, η οποία διαθέτει μονάδες με έμφαση στην τοποθέτηση των ξενοδοχείων σε παραλίες κοντά σε αεροδρόμιο και διαθέτουν εκτεταμένους συνεδριακούς χώρους.

Τέλος η Zeus θα λειτουργήσει τις επόμενες μέρες ένα συγκρότημα 30 διαμερισμάτων το οποίο θα στεγαστεί σε ακίνητο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 29, στο κέντρο της Αθήνας. Το ακίνητο ανήκει στη Βιοχάλκο και θα φέρει την επωνυμία Κ29 και θα διαθέτει μεταξύ άλλων business center, κοινόχρηστο χώρο σαλονιού καθώς και καφέ – εστιατόριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αμερικανικός όμιλος επεκτείνει τον τελευταίο καιρό με ταχύτατους ρυθμούς την παρουσία του στην ελληνική αγορά. Ήδη λίγο πριν το καλοκαίρι είχε ανακοινώσει τη διαχείριση του Poseidon Resort στο Λουτράκι, στο οποίο λειτουργούν πλέον δύο brand του ομίλου καθώς και την ανάληψη του Wyndham Garden Attica Riviera και το Ramada Plaza Attica Riviera, δυναμικότητας 130 και 352 δωματίων, ξενοδοχεία που ανέλαβε σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής και ανάπτυξης μονάδων Zeus International.

Ήδη όπως έχουν ανακοινώσει οι συνεργαζόμενες εταιρείες μέσα στην επόμενη δεκαετία θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η αφετήρια ωστόσο της Wyndham Hotel Group με την Zeus International είχε ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.

Το Wyndham Grand Athens και όλα τα άλλα ξενοδοχεία της Wyndham Hotel Group που θα διαχειρίζονται από την ZeusInternational θα συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το εύκολο στη χρήση, επαναστατικό loyalty club της Wyndham Hotel Group, που προσφέρει στα μέλη του γενναιόδωρα πόντους μαζί με ένα flat αριθμό πόντων εξαργύρωσης 1 διανυκτέρευσης σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο – μία μοναδική παροχή για LoyaltyClub ξενοδοχείου.

Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham
Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham
Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham
Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham
Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham
Νέα ξενοδοχεία στην Αττική από την Wyndham

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider