Περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2018

Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια Γερμανοί τουρίστες υπολογίζεται ότι θα έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα έως τέλος του 2017 και οι τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας εκτιμούν ότι το 2018 η τάση θα παραμείνει ανοδική.

H Alltours κατέγραψε αύξηση τουριστών προς την Ελλάδα 30% το 2017 με αποτέλεσμα να είναι πλέον ο δεύτερος τουριστικός προορισμός της εταιρείας μετά την Ισπανία. Η Thomas Cook, η Neckermann και η ITS, όπως άλλωστε και η Alltours διευρύνουν μάλιστα τις προσφορές τους σε καταλύματα στην Ελλάδα και γεωγραφικά.

Ο Ρενέ Χέρτσοκ, γενικός Διευθυντής Κεντρικής Ευρώπης της DER Touristik, εκτιμά μάλιστα ότι την επόμενη χρονιά «η Ελλάδα θα καταγράψει και πάλι ένα νέο ρεκόρ». Η Ισπανία θα παραμείνει μεν συνολικά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Γερμανών και το 2018, αλλά η Ελλάδα θα μπορούσε να υποσκελίσει σε αριθμό τουριστών την Τουρκία και να καταλάβει την δεύτερη θέση, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της τουριστικής βιομηχανίας», όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) σύμφωνα με την βαυαρική εφημερίδα «Αugsburger Αllgemeine».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.