Στη Λάμψα περνάει το King George

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη Λάμψα περνάει το King George

Απόλυτη κυρίαρχος της ξενοδοχειακής αγοράς της πλατείας Συντάγματος αναδεικνύεται η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα, η οποία αποκτά πλέον και το γειτονικό πεντάστερο ξενοδοχείο King George από την Eurobank.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι άσκησε το δικαίωμα προτιμήσεως που είχε ως μισθώτρια του ακινήτου και το αγόρασε προσφέροντας 43 εκατ. ευρώ που ήταν και η μεγαλύτερη προσφορά που είχε δοθεί στον διαγωνισμό της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγαλύτερη προσφορά ύψους 43 εκατ. ευρώ είχε δοθεί από τον αμερικανικό όμιλο real estate Hines, που πρόσφατα αγόρασε και το ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού. Η εισηγμένη Λάμψα, συμφερόντων της οικογένειας Λασκαρίδη, αφού ενημερώθηκε για τις προσφορές από την Eurobank αποφάσισε να ασκήσει το δικαίωμα προτίμησης που είχε και πρόσφερε το ίδιο ποσό.

Τώρα θα πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Eurobank για να αποδεχθεί την δήλωση της Λάμψα και να κλείσει και τυπικά η συμφωνία. Η Λάμψα είναι σήμερα εκμισθώτρια του King George για 20 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 700.000 ευρώ και λειτουργεί η ίδια το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider