Επίσημα εγκαίνια για το LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίσημα εγκαίνια για το LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου άνοιξε κι επισήμως τις πύλες του τ LAZART Hotel, στην οδό Κολοκοτρώνη 16 στη Θεσσαλονίκη. Τα επίσημα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκαν σε ένα δημιουργικό χώρο τέχνης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αφού το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα φιλόμουση και καλλιτεχνική περιοχή της Θεσσαλονίκης μόλις λίγα λεπτά από τις ακτές του Θερμαϊκού και στην καρδία της πόλης.

Όσοι κατάφεραν μάλιστα να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση πήραν μια πρώτη γεύση της πρωτοβουλίας του LAZART Hotel να αναδείξει την πολιτισμική ταυτότητα του Δήμου Παύλου Μελά και της Σταυρούπολης.

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι της βραδιάς είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους συνεδριακούς χώρους και τις αίθουσες εκδηλώσεων, τα δωμάτια, αλλά και τα εστιατόρια και μπαρ μέσα από μια εικαστικά εμπνευσμένη περιήγηση με έργα τέχνης νέων και διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που κοσμούσαν τους χώρους του ξενοδοχείου. Η καλλιτεχνική προσέγγιση του νέου καταλύματος επισφραγίστηκε κι από ένα πρωτότυπο δρώμενο: οι καλλιτέχνες ζωγράφιζαν πρωτότυπα έργα ζωντανά κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International, κος Χάρης Σιγανός και η Διευθύντρια του ξενοδοχείου, κα Νόπη Σαββίδου. Τα επίσημα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρίες αλλά και επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι την διαχείριση του ξενοδοχείου ανέλαβε η Zeus International, έχοντας σαν παρακαταθήκη την σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος της, όπως αναφέρει, είναι να δημιουργήσει με το LAZART Hotel ένα μοναδικό σημείο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να ανδείξει τόσο το ξενοδοχείο όσο και την πόλη ως ιδανικό προορισμό city break και business & leisure.

«Σήμερα υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ξενοδοχείου που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο. Η Zeus International, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τώρα και στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και λειτουργία του LAZART Hotel, δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για όλη την συμπρωτεύουσα» ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International κος Χάρης Σιγανός.

Από πλευράς της η διευθύντρια του LAZART Hotel, κα. Νόπη Σαββίδου δήλωσε σχετικά: «Στο ξενοδοχείο LAZART, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση. Το ξενοδοχείο διαθέτει από τα πιο ευρύχωρα δωμάτια στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας άνεση και προσφέροντας το ιδανικό μέρος διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια, επαγγελματίες αλλά και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 6 multi-functional χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις συνολικής χωρητικότητας έως 1000 ατόμων, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και υψηλά ποιοτικά στάνταρ στις υπηρεσίες σε συνδυασμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, κάθε συνέδριο και εκδήλωση μπορεί να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με απόλυτη επιτυχία».

Ο Ιορδάνης Αϊβάζης, Διευθύνων Σύμβουλος της Madison Point Hotels δήλωσε σχετικά: ««Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε το νέο ξενοδοχείο LAZART Hotel και ευχαριστούμε όλους τους επίτιμους προσκεκλημένους μας που έδωσαν το παρών στην αποψινή βραδιά. Σε συνεργασία με τα στελέχη και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Zeus International που έχει αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου πετύχαμε σε χρόνο ρεκόρ την έναρξη λειτουργίας του LAZART Hotel ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχη όσον αφορά την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαστε σίγουροι πως με την υποστήριξη της Zeus International και των επισκεπτών της συμπρωτεύουσας, το LAZART Hotel σύντομα θα γίνει σημαντικό σημείο συνάντησης της πόλης τόσο για τους ξένους όσο και για τους κάτοικους της Θεσσαλονίκης”

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.