Νέο πρόγραμμα «ανταμοιβών» από την Singapore Airlines

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο πρόγραμμα «ανταμοιβών» από την Singapore Airlines

Nέο πρόγραμμα ανταμοιβής ονόματι HighFlyer παρουσίασε η Singapore Airlines το οποίο απευθύνεται ειδικά σε Μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (SMEs). Το HighFlyer θα προσφέρει περισσότερες ανταμοιβές για τα επαγγελματικά ταξίδια που πραγματοποιούν αφού έχει σχεδιαστεί ώστε να επωφελούνται τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι που επιλέγουν τις αεροπορικές Singapore Airlines και SilkAir για τις επαγγελματικές τους πτήσεις.

Όσο οι επιχειρήσεις θα κερδίζουν πόντους HighFlyer, ο εργαζόμενος θα κερδίζει μίλια KrisFlyer για κάθε πτήση που πραγματοποιεί με τις εταιρίες Singapore Airlines και SilkAir, μετατρέποντας την επιλογή του σε μία ακόμη πιο συμφέρουσα εμπειρία επαγγελματικού ταξιδιού. Οι επιχειρήσεις, χωρίς να υπάρχει προϋπόθεση για ελάχιστη ετήσια δαπάνη για ταξίδια, κερδίζουν πέντε βαθμούς HighFlyer για κάθε ένα (1) δολάριο Σιγκαπούρης που δαπανείται σε εισιτήρια μέσω κράτησης στη σχετική πλατφόρμα της Singapore Airlines ή μέσω των εξουσιοδοτημένων ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο και τον χρόνο αξιοποίησης των κερδισμένων πόντων HighFlyer, έχοντας την επιλογή να τους χρησιμοποιήσουν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου για μελλοντικές πτήσεις με τις αεροπορικές Singapore Airlines ή SilkAir σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 30 χώρες.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ελέγξουν το υπόλοιπο των πόντων HighFlyer, να χρησιμοποιήσουν τους πόντους, να διαχειριστούν τις ρυθμίσεις αναφορικά με τους ταξιδιώτες και τις κρατήσεις και να αποκτήσουν αντίγραφα e-statements, μέσω μίας self-service διαδικτυακής πλατφόρμας.

Ο κος Campbell Wilson, Senior Vice President Sales and Marketing της Singapore Airlines, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που παρουσιάζουμε το πρόγραμμα HighFlyer της Singapore Airlines ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Αναζητούμε μονίμως νέους τρόπους για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να τους ανταμείβουμε ακόμη περισσότερο όταν μας επιλέγουν για τα ταξίδια τους. Το πρόγραμμα HighFlyer αποδεικνύει τη δέσμευση της Singapore Airlines να εμπλουτίζει συνεχώς τα οφέλη για εταιρικούς πελάτες και επαγγελματίες ταξιδιώτες».

Οι επιχειρήσεις που συμπληρώνουν ένα καθορισμένο αριθμό ετήσιας δαπάνης μπορούν να μεταφερθούν στο πρόγραμμα Corporate Travel της Singapore Airlines, ένα εταιρικό πρόγραμμα για μεγάλες επιχειρήσεις με ειδικούς εταιρικούς ναύλους και πρόσθετα οφέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα HighFlyer, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση: singaporeair.com/highflyer

Σχετικά με τη Singapore Airlines

Η Singapore Airlines έχει δεσμευτεί στο να διατηρεί ένα σύγχρονο στόλο αεροσκαφών με προϊόντα καμπίνας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που προσφέρει το διεθνώς αναγνωρίσιμο και κομψό Κορίτσι της Singapore Airlines. Με κύριο hub τη Σιγκαπούρη, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί δρομολόγια προς 60 προορισμούς σε 33 χώρες.

Η Singapore Airlines, με περισσότερα από 100 σύγχρονα αεροσκάφη στο στόλο της, έγραψε ιστορία όταν τον Οκτώβριο του 2007 αποτέλεσε την πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που πραγματοποίησε πτήσεις με το μεγαλύτερο εμπορικό αεροπλάνο στον κόσμο, το Airbus A380. Τον Ιούλιο του 2013, η Singapore Airlines εισήγαγε την επόμενη γενιά προϊόντων καμπίνας και στις τρεις κατηγορίες θέσης, καθώς και το πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο.

Τον Αύγουστο του 2015, η Singapore Airlines παρουσίασε τη νέα κατηγορία θέσης, την Premium Economy Class, ενώ πρόσφατα παρέλαβε το πρώτο της Airbus A350-900, σύμφωνα με τη δέσμευσή της για διαρκή εκσυγχρονισμό και επέκταση του στόλου της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider