Τριήμερο αφιερωμένο στα κατοικίδια στην Costa Navarino

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τριήμερο αφιερωμένο στα κατοικίδια στην Costa Navarino

Ένα τριήμερο για τους τετράποδους φίλους μας διοργάνωσε στις 19 έως τις 21 Μαΐου το Costa Navarino. Κατά τo πρώτο «Adoption Weekend» της Navarino Pet Community που διοργάνωσε η Costa Navarino, σε συνεργασία με τη PURINA δεκάδες σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες τους έλαβαν μέρος σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον καταξιωμένο Έλληνα εκπαιδευτή σκύλων Θοδωρή Τριάντη, να καλλωπίσουν και να περιποιηθούν τα αγαπημένα κατοικίδια τους με τη φροντίδα της κινητής μονάδας Aussie Pet Mobile GR, αλλά και να απολαύσουν τη συντροφιά άλλων φιλόζωων και των σκύλων τους.

Το καταφύγιο αδέσποτων σκυλιών της Costa Navarino φιλοξένει 20 σκύλους που ελπίζουν να βρουν ένα μόνιμο σπίτι. Έξι σκύλοι υιοθετήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα με τις νέες τους οικογένειες.

Οι χώροι του καταφυγίου εμπλουτίστηκαν με ένα πάρκο εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων με την ευγενική χορηγία της PURINA®. Σκοπός της ενέργειας της Costa Navarino είναι να βρεθεί μόνιμη στέγη για αδέσποτους σκύλους της περιοχής. Ταυτόχρονη επιδίωξη είναι να ενισχυθεί η πράξη της υιοθεσίας, προσδοκώντας στην κινητοποίηση του κοινού, καθώς και των επιχειρήσεων, ώστε να υιοθετήσουν την ιδέα και να την εφαρμόσουν και σε άλλη μέρη της Ελλάδας.

Τέλος, στόχος είναι να συμβάλλει στον περιορισμό του προβλήματος των αδέσποτων.

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Μεσόγειο. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία, με όραμα να καθιερωθεί η Μεσσηνία ως τουριστική περιοχή υψηλής ποιότητας και παγκοσμίου φήμης. Περιλαμβάνει διαφορετικές τοποθεσίες, με πολυτελείς εγκαταστάσεις και κατοικίες, συνεδριακά κέντρα, spa διεθνών προδιαγραφών, signature γήπεδα γκολφ καθώς και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και μοναδικών εμπειριών για ενήλικες και παιδιά. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino» και το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, The Dunes Course. Επίσης το Anazoe Spa, ένα κέντρο σπα και θαλασσοθεραπείας 4.000τ.μ., το συνεδριακό κέντρο πολλαπλών χρήσεων House of Events, χώροι ειδικά σχεδιασμένοι για παιδιά, καθώς και πλήθος γαστρονομικών επιλογών, αθλητικών, υπαίθριων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.