MLS Stage4G 2018: Ήρθε για να αλλάξει τη σχέση σου με την τεχνολογία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
MLS Stage4G 2018: Ήρθε για να αλλάξει τη σχέση σου με την τεχνολογία

Η τεράστια οθόνη του MLS Stage4G 2018 εισάγει νέα δεδομένα στη χρήση tablet.

Οι 10.1 ίντσες της οθόνης, είναι αρκετές για να βλέπεις άνετα ταινίες, εικόνες, να περιηγείσαι σε μια web σελίδα ή να γράφεις ένα mail.

mls

H ανάλυση της οθόνης προσφέρει απεικόνιση με ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα χρωμάτων, όλων των παιχνιδιών, εφαρμογών και ιστοσελίδων που θα κατεβάσεις στο Android Tablet σου.

­Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο.

Ο χρόνος απόκρισης της συσκευής είναι εντυπωσιακά γρήγορος και σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή!

Τα πλεονεκτήματα του ΜLS Stage4G 2018 δεν σταματούν εδώ, αφού οι δύο κάμερές του, μια 5MP στο πίσω μέρος και μια 2MP στην πρόσοψη της συσκευής σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, να χρησιμοποιείς την μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie!

mls2

To MLS Stage4G 2018 ενσωματώνει την έκδοση Android 7 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου Tablet.

Τα 8GB σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου Multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι, μπορείς να επεκτείνεις την μνήμη του Tablet σου με μια κάρτα microSD.

H μπαταρία του στα 5000mAh, διαθέτει και σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, για να διαρκεί ακόμα περισσότερο και να μη μένεις εκτός!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider