Tι ετοιμάζει η Apple στις 30 Οκτωβρίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tι ετοιμάζει η Apple στις 30 Οκτωβρίου
Στις 30 Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια των νέων iPads και Macs η Apple, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται βασικά για πρόσκληση που απηύθυνε στα ΜΜΕ για συνέντευξη Τύπου στην Ακαδημία Μουσικής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Τον Ιούλιο, ο κορυφαίος αναλυτής της Apple, Μινγκ-Τσι Κούο, δήλωσε ότι η Apple επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad Pro 11 ιντσών με υποστήριξη για Face ID, την ίδια τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιείται στα τελευταία μοντέλα iPhone που μπορούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή όταν ο χρήστης την κοιτάζει.

Τον Αύγουστο, το πρακτορείο Bloomberg μετέδιδε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα Mac Mini Pro και ένα MacBook χαμηλότερου κόστους με οθόνη Retina.

Η πρόσκληση γράφει «Ετοιμάζουμε κι άλλα», γεγονός που υποδηλώνει ότι τα νέα προϊόντα θα εστιάσουν πιθανόν σε εργαλεία και χαρακτηριστικά για αυτούς που χρησιμοποιούν τα Macs και iPads σαν εργαλεία δουλειάς και δημιουργικότητας.

Μάλιστα, για πρώτη φορά η Apple εξατομίκευσε την πρόσκληση, στέλνοντας σε κάθε εταιρεία διαφορετικό λογότυπο, άλλο ένα γεγονός που συνηγορεί στο ότι η επερχόμενη παρουσίαση θα έχει λίγη... τέχνη!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider