Έτσι θα είναι το νέο iPad Pro

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι θα είναι το νέο iPad Pro

Τον διάδοχο του iPad Pro φαίνεται πως ετοιμάζει η Apple με τις βασικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα tablet με face ID και οθόνη απ' άκρη σ' άκρη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5mac ο κολοσσός του Κουπερτίνο ετοιμάζεται να ενσωματώσει στα νέα μοντέλα iPad τεχνολογίες που είδαμε στα πρόσφατα μοντέλα iPhone. Συγκεκριμένα το νέο iPad θα ενσωματώνει πιθανότατα το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID, κάτι που μπορεί να σημάνει το τέλος του home button όπως συνέβη και στο iPhone, αλλά και τον επεξεργαστή A12 Bionic που συναντάμε στα iPhone Xs, Sx MAx και XR.

Αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης του Face ID και της κατάργησης του Home Button θα είναι το νέο iPad να διαθέτει οθόνη απ' άκρη σ' άκρη χωρίς μάλιστα την χαρακτηριστική εγκοπή (notch, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

ipad pro

Κατά τα λοιπά η συσκευή θα διαθέτει θύρα USB-C, για να μπορεί να συνδέεται με οθόνηες και τηλεοράσεις για την αναπαραγωγή βίντεο 4K HDR.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 9to5mac η εταιρεία ετοιμάζει δύο WiFi και δύο LTE μοντέλα, για καθεμία από τις διαστάσεις στις οποίες κυκλοφορεί το iPad Pro.

Μαζί με το iPad, η Apple ετοιμάζεται να μας συστήσει κι ένα νέο Pencil, το οποίο θα συνδέεται ασύρματα με το tablet.

Παρότι βέβαια όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής έρχοναι στο φως το τελευταίο διάστημα, η ημερομηνία παρουσίασης των νέων μοντέλων παραμένει άγνωστη, με τα περισσότερα σενάρια να «δείχνουν» το τέλος αυτού του μήνα, όταν εικάζεται ότι θα δούμε και το νέο Macbook

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.