Έτσι ήταν τα πρώτα γραφεία της Google στο γκαράζ της Καλιφόρνια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι ήταν τα πρώτα γραφεία της Google στο γκαράζ της Καλιφόρνια

Μπορεί η επίσημη έναρξη της Google να έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου 1998, ωστόσο η εταιρεία γιορτάζει τα γενέθλιά της στις 27 Σεπτεμβρίου για πάνω από μια δεκαετία. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και σήμερα η garage company που κατάφερε να αλλάξει τον σύγχρονο κόσμο γιορτάζει τα 20 της χρόνια προσφέροντας πλήθος διαδραστικών λειτουργιών.

Ένα doodle video μας δείχνει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μέσα στα χρόνια, η επιφάνεια εργασίας του Google Images έχει ανανεωθεί και φυσικά ένα 360 βίντεο μας μεταφέρει στα ενδότερα της εταιρείας όταν πρωτοξεκίνησε, στο περίφημο γκαράζ δηλαδή του Μένλο Παρκ. Παρότι το βίντεο είναι αρκετά χαριτωμένο και απλό υπάρχουν πολλά κρυμμένα σύμβολα στο γκαράζ της Susan Wojcicki, όπου ο Λάρι Πέιτζ και ο Σεργκέι Μπριν δημιούργησαν το πρώτο γραφείο της Google. Κλικάροντας εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά σε όλα τα δωμάτια του χώρου, να εντοπίσετε πολυάριθμα gadgets της δεκαετίας του '90, όπως δισκέτες και βιβλία ενθύμια της εποχής, αλλά και να ανοίξετε την μυστική πόρτα για να δείτε πλήθος αναμνηστικών της Google.

Επιπλέον η εταιρεία έχει δημοσιεύσει μια λίστα με τις δημοφιλείς μέσα στα χρόνια αναζητήσεις και την επικαιροποίησή τους – δηλαδή φράσεις για να πεις το ίδιο πράγμα με σύγχρονα λόγια

Τέλος για να γιορτάσει τα γενέθλιά της η εταιερία επανασχεδίασε την εμπειρία στα Google Images. Πλέον ένας νέος αλγόριθμος ταξινόμησης για την αναζήτηση εικόνων θα εμφανίζει πιο σχετικό με αυτό που αναζητάτε περιεχόμενο και οι εικόνες θα έχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από την σελίδα από την οποία προήλθαν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider