Ένα χρόνο δωρεάν Netflix δίνει η Wind Vision

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένα χρόνο δωρεάν Netflix δίνει η Wind Vision

Tη συνεργασία της με το Netflix διευρύνει η Wind, προσφέροντας ένα χρόνο δωρεάν Netflix με κάθε νέα συνδρομή στην τηλεοπτική της πλατφόρμα​ Wind Vision αλλά και την δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς να χρειάζεται δηλαδή η χρήση πιστωτικής κάρτας και πληρωμής online. Παράλληλα η Wind προχωρά και στον περαιτέρω εμπλουτισμό της τηλεοπτικής της πλατφόρμας ενεργοποιώντας νέες δυνατότητες, όπως η θέαση των καναλιών Novasports μέσω της φορητής συσκευής που θα επιλέξει ο χρήστης και άλλα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σε κοινή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Wind μαζί με το Netflix, με την διεύρυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πλέον πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION ενώ οι νέοι πελάτες σταθερής & Internet WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps) που θα επιλέξουν WIND VISION θα πάρουν δώρο μια 12μηνη συνδρομή Netflix.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η WIND VISION αποτελεί την μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα που έχει ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη ενώ οι συνδρομητές έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στο δημοφιλές περιεχόμενο του Netflix πατώντας απλά το ειδικό κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της WIND VISION.

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η WIND VISION να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού WIND. Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων», δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix.

Όπως διευκρινίστηκε μάλιστα από τα στελέχη και των δύο εταιρειών οι συνδρομητές της WIND VISION αξιοποιούν ήδη την προνομιακή πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix καθώς σύμφωνα με τον κ. Rummel, το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης Netflix στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω WIND VISION.

Νέες δυνατότητες στη Wind Vision

Αναφορικά με τις νέες δυνατότητες που θα έχει η αναβαθμισμένη πλατφόρμα στο προσεχές διάστημα αξίζει να αναφερθούν οι εξής:

Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα «παγώματος» του ζωντανού προγράμματος και ο τηλεθεατής θα μπορεί να συνεχίσει να βλέπει από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί.

Στην νέα πλατφόρμα θα γίνεται επίσης αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή

Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα η εταιρεία διπλασιάζει την δυνατότητα θέασης από φορητές συσκευές αναβάζοντας τον αριθμό των οθονών σε 4 συνολικά.

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα θα δίνει και την δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη.

Τέλος, η εμπλουτισμένη πλατφόρμα θα περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση ενώ θα υπάρχουν συντομεύσεις οθόνης για δημοφιλείς εφαρμογές όπως Spotify, Red bull TV κ.ά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider