Mini έκδοση και για το πρώτο PlayStation! (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mini έκδοση και για το πρώτο PlayStation! (vid)

Η Nintendo το επιχείρησε δύο φορές και θησαύρισε, γιατί όχι και η Sony; Μετά από τα NES Classic Mini και SNES Classic Mini, φέτος τα Χριστούγεννα η μίνι ρετρό παιχνιδομηχανή που θα κλέψει την παράσταση θα είναι το PlayStation Classic.

Σωστά διαβάζετε, το πρώτο PlayStation που κυκλοφόρησε το 1995 γίνεται 45% μικρότερο, γεμίζει με 20 κλασικά παιχνίδια και βγαίνει στην αγορά στις 3 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 99,99 ευρώ. Ο πλήρης κατάλογος των ενσωματωμένων παιχνιδιών δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ωστόσο το παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει τα «Final Fantasy VII», «Jumping Flash», «Ridge Racer Type 4», «Tekken 3» και «Wild Arms».

Η συσκευή θα περιλαμβάνει δύο χειριστήρια, πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων, και καλώδιο HDMI για να συνδέεται με την τηλεόραση. Από το πρώτο PlayStation ξεκίνησε η αυτοκρατορία της Sony στο gaming και, αν οι πωλήσεις πάνε καλά (κάτι που είναι σίγουρο), ελπίζουμε τα Χριστούγεννα του 2019 να δούμε και το PlayStation 2 Classic – αν και κάπου εκεί θα τελειώσει η ιστορία με τις mini συσκευές, από το PlayStation 3 και μετά τα πράγματα αγριεύουν...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.