Αυτά είναι τα νέα iPhone - Δείτε live την παρουσίαση της Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά είναι τα νέα iPhone - Δείτε live την παρουσίαση της Apple

Το νέο iPhone Xs έρχεται με οθόνη OLED 5,8 ιντσών, ενώ το iPhone Xs Max έχει οθόνη 6,5 ιντσών, την μεγαλύτερη σε iPhone. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Στο σημερινό της event τστο αμφιθέατρο Στηβ Τζομπς, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια όπου και η έδρα της Apple θα δούμε τρία νέα μοντέλα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής.

Το τρίτο μοντέλο αναμένεται να έχει οθόνη 6,1 ίντσες θα ονομάζεται iPhone XR. σύμφωνα με την τελευταία διαρροή που έγινε κατά λάθος από την ίδια την Apple. Η μεγάλη οθόνη του ωστόσο θα είναι LCD κι όχι OLED. Όπως όλα δείχνουν τo iPhone ΧR θα είναι και το οικονομικότερο κινητό της νέας σειράς με τους μισούς αναλυτές της αγοράς να ισχυρίζονται ότι θα κοστίζει 699 δολάρια κι τους άλλους μισούν να εκτιμούν πως η τιμή του θα κινηθείς τα 849 δολάρια - αρκετά αυξημένη δηλαδή για κινητό μεσαίας κατηγορίας. Κατά τα λοιπά το κινητό θα μοιάζει με το iPhone X και λιγότερο στο iPhone 8, άρα δεν θα θυμίζει και πολύ τα παλιά μοντέλα της εταιρείας.

Tο φρέσκο αυτό προφίλ που θα υιοθετήσουν όπως φαίνεται και τα τρία νέα τηλέφωνα θα μπορούσε να ωθήσει αρκετούς πελάτες της Apple να αναβαθμίσουν το τηλέφωνό τους εάν έχουν ξεμείνει με ένα μοντέλο τριών ή και τεσσάρων ετών πριν.

Το αν ισχύουν ή όχι τα παραπάνω θα το διαπιστώσουμε θα το επιβεβαιώσουμε στην παρουσίαση της εταιρείας την οποία ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει live εδώ:

Δείτε Live την παρουσίαση:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider