Νέο ακριβότερο συνδρομητικό πακέτο ετοιμάζει η Netflix

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο ακριβότερο συνδρομητικό πακέτο ετοιμάζει η Netflix

Ένα νέο κατά πολύ ακριβότερο πακέτο συνδρομής ετοιμάζει η Netflix τον τελευταίο καιρό δίνοντας ήδη σε ορισμένες χώρες την δυνατότητα να το δοκιμάσουν.

Όπως φαίνεται, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε μερικούς συνδρομητές να δοκιμάσουν μια ultra υπηρεσία η οποία κοστίζει πολύ περισσότερο από την παραδοσιακή συνδρομή. Συγκεκριμένα οι χρήστες καλούνται να πληρώνουν έως και 19,99 ευρώ για να έχουν πρόσβαση στο Netflix ultra.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το Netflix παρείχε τρεις επιλογές προγραμμάτων, το “Αρχικό”, το “Τυπικό” και το “Πλήρες” με διαφορετική τιμή και χαρακτηριστικα΄το καθένα προσφέροντας διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το τέταρτο πρόγραμμα που κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη και φέρει την ονομασία κοστίζει από κοστίζει από 14.99 έως 19,99 ευρώ και αυτό που προσφέρει παραπάνω σε σχέση με το πλήρες των 11.99 ευρώ είναι η 4Κ για κάποιες χώρες και η HDR για κάποιες άλλες δυνατότητα.

Το νέο πακέτο υποστηρίζει και αυτό ταυτόχρονη θέαση από τέσσερις συσκευές.

Ωστόσο η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για όλους.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει την νέα υπηρεσία καθώς και διαφορετικές για αυτή τιμές ανά χώρα για να δει εντέλει τι καθιερώσει.

«Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάζουμε ελαφρώς διαφοροποιημένες πολιτικές χρέωσης και χαρακτηριστικά για να καταλάβουμε καλύτερα αυτά που εκτιμούν οι καταναλωτές στο Netflix» ανέφερε χαρακτηριστικα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider