Τι ετοιμάζει η Samsung για το Galaxy S10

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι ετοιμάζει η Samsung για το Galaxy S10

Αν και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην παρουσίαση του Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου, η Samsung προετοιμάζει και το νέο μοντέλο της «ναυαρχίδας» της, το Galaxy S10 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019.

Ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον κορεάτικο Τύπο οι πρώτες διαρροές για το νέο μοντέλο. Φαίνεται ότι η Samsung θα σπάσει την παράδοση που την θέλει να παρουσιάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις και αυτή τη φορά να κυκλοφορήσει τρεις εκδοχές του νέου Galaxy.

To μικρότερο μοντέλο θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών αλλά δεν θα διαθέτει τις κυρτές άκρες που αποτελούν σταθερά στα μοντέλα Galaxy μετά από το Galaxy S8. Το μέγεθος της συσκευής θα είναι ίδιο με αυτό του κανονικού Galaxy S9.

To μεσαίο μοντέλο θα έχει επίσης οθόνη 5,8 ιντσών αλλά θα διαθέτει τις κυρτές άκρες, ενώ θα έχει και διπλή κάμερα.

Το μεγαλύτερο από τα τρία μοντέλα θα έρχεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με οθόνη 6,2 ιντσών. Θα έρχεται με τριπλή κάμερα.

Καλύτερες κάμερες

Η Samsung ετοιμάζει κινητά που θα τραβούν καλύτερες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνολογία που όπως αναφέρει έχει ως στόχο «να συγκεντρώνει περισσότερο φως αυξάνοντας την ευκρίνεια ειδικά σε συνθήκες κακού φωτισμού».

Σύμφωνα με το Business Insider αν η Samsung χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία στο νέο της μοντέλο τότε το Galaxy S10 θα είναι ακόμη καλύτερο από το S9 η κάμερα του οποίου έχει αυτή την στιγμή τις καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αλλάζει θέση ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο τεχνολογικό site The Bell, μπορεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο S10 να είναι στο μπροστινό μέρος της συσκευής και όχι στο πίσω. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Samsung θα καταργήσει τον αισθητήρα ίριδας ματιού που διαθέτουν το S8 και το S9 και θα παρουσιάσει ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου παρόμοιο με αυτό που διαθέτει το iPhone X της Apple.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider