Tο επόμενο iPhone θα είναι... «τεράστιο»!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tο επόμενο iPhone θα είναι... «τεράστιο»!

Το νέο iPhone - που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο - θα έχει μέγεθος παρόμοιο με αυτό του iPhone 8 Plus, με τη διαφορά ότι στόχος είναι η οθόνη να καλύπτει όλη την πρόσοψη του κινητού, «φτάνοντας» τις 6,5 ίντσες.

Η Apple αυξάνει σταδιακά το μέγεθος των smartphone της και τα μοντέλα που διατίθενται ήδη στα καταστήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από το αρχικό. Η μεγαλύτερη αύξηση στο μέγεθος των smartphone της Apple ήρθε κυρίως με τα «Plus» μοντέλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρρόες, το νέο «μεγάλο» iPhoneθα έχει οθόνη 6,5 ιντσών - πολύ μεγαλύτερη από το μέχρι τώρα μεγαλύτερο μοντέλο της Apple καθώς ακόμη και τα Plus έχουν οθόνη 5,5 ιντσών. Αλλά λόγω του σχεδιασμού, θα φαίνεται οριακά μεγαλύτερη από τα υπάρχοντα Plus.

Το νέο iPhone X θα είναι επίσης ελαφρώς παχύτερο από τα Plus - κατά περίπου 0,22 χιλ. - έτσι ώστε να μπορεί να ταιριάζει με τη βελτιωμένη κάμερα και θα απαιτεί ενημερώσεις λογισμικού που θα κυκλοφορήσουν με το iOS 12 και θα περιλαμβάνει βελτιώσεις στο σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Το νέο λειτουργικό της Apple, το iOS 12 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί σε παρουσίαση της Apple τον επόμενο μήνα ενώ το νέο κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider