Η δουλειά των ονείρων σας στο Netflix

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η δουλειά των ονείρων σας στο Netflix

Ονειρεμένη ευκαιρία περιστατιακής εργασίας και μάλιστα με γενναία αμοιβή προσφέρει το Netflix όπως ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του.

Η δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία streaming σειρών και ταινιών, Netflix, προσφέρει την ευκαιρία σε τέσσερις νέους, σινεφίλ ή μη, να εργαστούν για δύο εβδομάδες σε αυτό. Ένα από τα προσόντα που απαιτούνται είναι να έχουν λογαριασμό στο instagram, κι ο λόγος ο λογαριασμός τους θα αποτελέσει και την αίτηση εργασίας.

Όπως αναφέρει η Netflix θα επιλέξει τέσσερα άτομα, grammasters για την ακρίβεια, τα οποία θα ταξιδέψουν ανά την Ευρώπη όπου δραστηριοποιείται η συνδρομητική πλατφόρμα και θα φωτογραφίζουν την παραγωγή αγαπημένων ταινιών και σειρών. Οι φωτογραφίες φυσικά στη συνέχεια θα δημοσιευτούν στο Instagram.

Το ταξίδι θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και το Netflix θα πληρώσει 1.800 περίπου ευρώ μισθό (2.000 δολάρια), για κάθε εβδομάδα, και το δίκτυο θα καλύψει όλα τα υπόλοιπα έξοδα του ταξιδιού .

Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο υποψήφιος είναι να ακολουθήσει το @Netflix στο Instagram, να επιλέξει τρεις από τις πιο δυνατές του φωτογραφίες και να τις ρίξει στο hashtag # grammasters3 μέχρι τις 6 Μαρτίου.

To Netflix θα επιλέξει 25 φιναλίστ μέχρι τις 11 Μαρτίου. Αν πάλι βέβαια δεν σας επιλέξουν μπορείτε απλά να κάνετε unfollow.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider