Και άλλα άσχημα νέα για το iPhone X

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Και άλλα άσχημα νέα για το iPhone X

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του έτους αλλά τα αποτελέσματα της Κορεάτικης εταιρείας έκρυβαν και δυσάρεστα νέα για την Apple.

Στις εκτιμήσεις τις για το επόμενο διάστημα η εταιρεία αναφέρει ότι τα κέρδη της μπορεί να επηρεαστούν από μια επιβράδυνση που σημειώνεται στον κλάδο των οθονών, ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Και αυτά είναι δυνητικά νέα για το iPhone X της Apple.

H μονάδα οθονών της Samsung κατασκευάζει οθόνες OLED που χρησιμοποιούνται τόσο στα δικά της κινητά τηλέφωνα όσο και στο iPhone X.

Οι εκτιμήσεις της Samsung έρχονται λίγο μετά αφότου η Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC), η οποία είναι βασικός προμηθευτής της Apple, προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις επεξεργαστών για κινητά θα επιβραδυνθούν το επόμενο διάστημα.

Δραματικά λιγότερες είναι οι παραγγελίες που αναμένει το επόμενο τρίμηνο και η αυστριακή AMS, η οποία προμηθεύει αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στα κινητά της Apple.

Σύμφωνα με το CNBC, oι αναλυτές της Wall Street εκτιμούν ότι για τις μειωμένες προβλέψεις των δύο παραπάνω εταιρειών ευθύνεται η αδύναμη ζήτηση για τα iPhone X.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider