Στις 15 κορυφαίες startups της Ευρώπης η ελληνική Syncbnb

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στις 15 κορυφαίες startups της Ευρώπης η ελληνική Syncbnb

Τις υπηρεσίες της στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού startup οικοσυστήματος επιλέχθηκε να παρουσιάσει η ελληνική Syncbnb, η νεοφυής επιχείρηση που μπήκε στην διεθνή αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, με την φιλοδοξία να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ιδιοκτητών και manager ακινήτων.

Η Syncbnb επιλέχθηκε ανάμεσα σε 507 ευρωπαϊκές startups και μέσα από μια αυστηρή διαδικασία συνεχόμενων αποκλεισμών επιλέχθηκε στις 15 startups εταιρείες που ξεχωρίζουν επί ευρωπαϊκού εδάφους δημιουργώντας καινοτομία στους χώρους του e-commerce, του τουρισμού, των ασφαλίσεων, της επικοινωνίας κ.ά. Η επιλογή της αυτή θα της δώσει την δυνατότητα να συμμετάσχει στο EU Startups Summit που θα λάβει χώρα στις 24 Απριλίου στη Βαρκελώνη για να παρουσιάσει την υπηρεσία της μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό και ένα επιλεγμένο πάνελ κριτών.

«Είμαστε προφανώς εκστασιασμένοι! Δεν είναι λίγο πράγμα να επιβιώνεις από 3 γύρους αποκλεισμών και να φτάνεις στο top 15 των ευρωπαϊκών startups. Και εγώ και ο Πέτρος ξέραμε όταν ιδρύαμε τη Syncbnb πέρυσι ότι η υπηρεσία έχει απίστευτες προοπτικές και παγκόσμια απήχηση, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε μια τόσο δυνατή ομάδα, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα startups του εξωτερικού και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα», ανέφερε σχετικά ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής της Syncbnb..

Να υπενθυμίσουμε ότι η Syncbnb ιδρύθηκε το 2017 από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα με στόχο να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κ.λπ.). Μέσω της Syncbnb όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια να είναι πλήρως συγχρονισμένα, ώστε να μην υπάρχουν διπλοκρατήσεις.

Η Syncbnb απευθύνει τις υπηρεσίες στο παγκόσμιο κοινό, διατηρώντας μέχρι στιγμής πελάτες σε 78 χώρες ενώ έχει το εγχείρημα στηρίζουν επενδυτικά πολύ γνωστοί Έλληνες angels investors. Η υπηρεσία κοστίζει 13 ευρώ τον μήνα ανά ακίνητο και υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο www.syncbnb.com

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider