To Nova Go πάει Ευρώπη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
To Nova Go πάει Ευρώπη

Στην Ευρώπη ταξιδεύει από τις 20 Μαρτίου 2018 το Nova Go, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία όλοι οι συνδρομητές της Nova με ενεργή συνδρομή σε κάποια από τις υπηρεσίες Nova3play ή Nova Τηλεόραση θα μπορούν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα της αγαπημένης τους πλατφόρμας σε όποια χώρα της Ε.Ε. κι αν βρίσκονται.

Η Nova εφαρμόζοντας τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ 2017/1128) για τη διασυνοριακή φορητότητα των online υπηρεσιών περιεχομένου στην εσωτερική αγορά, προσφέρει στον συνδρομητή της που ταξιδεύει στην Ευρώπη ό,τι ακριβώς απολαμβάνει και στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαύσουν τα 23 live κανάλια με αθλητικό, κινηματογραφικό, παιδικό, ψυχαγωγικό και ειδησεογραφικό περιεχόμενο στο laptop, το tablet ή το smartphone ενώ από τις τρεις συσκευές θα είναι διαθέσιμες και όλες οι on demand επιλογές από πρεμιέρες blockbusters, κορυφαίες σειρές μέχρι και box sets επιλεγμένων σειρών καθώς και ολόκληρη την ταινιοθήκη της Finos Films τα ντοκιμαντέρ κ.ά., ανάλογα με την βασική υπηρεσία που έχει επιλέξει ο καθένας.

Για να απολαμβάνει ο συνδρομητής όλο το περιεχόμενο και στην Ευρώπη, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει εγκαταστήσει το Nova GO και να έχει σύνδεση Internet ασύρματη ή ενσύρματη ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία από όποια χώρα και αν βρίσκεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την ευρώπη έρχεται δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της Nova με την MGM (Metro Goldwyn Mayer) για την φιλοξενία και προβολή μέσω της πλατφόρμας πλούσιο περιεχομένου όπως οι τέσσερις ταινίες του James Bond, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειρά, «The Handmaid’s Tale».

Η σειρά «The Handmaid’s Tale», η οποία βασίζεται στο βραβευμένο ομώνυμο best seller της Margaret Atwood και έχει κερδίσει 8 βραβεία Emmy και 2 Χρυσές Σφαίρες, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova τον Μάρτιο, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley, Max Minghella, Yvonne Strahovski, O-T Fagbenle, Alexis Bledel, Madeline Brewer και Ann Dowd.

Επιπλέον, μέσω της συμφωνίας, η Nova έχει αποκτήσει τα δικαιώματα μίας επιλογής κορυφαίων ταινιών της MGM, οι οποίες θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ θα είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, όπως:

  • Η ταινία «Creed» που αποτελεί συνέχεια των ταινιών του Rocky, με πρωταγωνιστές τους Michael B. Jordan και Sylvester Stallone.
  • Η ρομαντική ταινία «Me Before You», η οποία βασίζεται στο παγκόσμιο bestseller της Jojo Moyes.
  • Τα remake των κλασσικών ταινιών «The Magnificent Seven», «Ben-Hur», και «Hercules», με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson.
  • Ταινίες από την πλούσια ταινιοθήκη του studio: «The Girl with the Dragon Tattoo», «Valkyrie» και «Lions for Lambs».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider