Νέοι premium υπολογιστές και gaming εμπειρίες από την HP

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέοι premium υπολογιστές και gaming εμπειρίες από την HP

Τρία νέα προϊόντα με στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία των υπολογιστών και του gaming παρουσιάσε η HP κατά την περίφημη έκθεση τεχνολογίας, CES 2018, που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα πιο πρόσφατα προϊόντα της HP φέρνουν νέα δεδομένα στην απόδοση, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα – από τον πιο ισχυρό μετατρέψιμο υπολογιστή και το νέο πάντα συνδεδεμένο 2-σε-1 PC στην κορυφαία τεχνολογία gaming.

Αναλυτικότερα, το HP Spectre x360 15, το πιο ισχυρό μετατρέψιμο PC παγκοσμίως, απευθύνεται στους λάτρεις του δημιουργικού σχεδιασμο, το HP ENVY x2 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel® Core προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής και την εμπειρία ενός συνεχώς συνδεδεμένου υπολογιστή ενώ το OMEN Game Stream φέρνει τη δύναμη του OMEN σε οποιοδήποτε υπολογιστή με εγκατεστημένα τα Windows 10 και σε οποιαδήποτε τοποθεσία με σύνδεση στο διαδίκτυο. Άλλωστε η διαγώνια οθόνη 65 ιντσών OMEN X 65 Big Format Gaming Display με τεχνολογία NVIDIA G-Sync, που υποστηρίζει HDR, υπόσχεται εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού

«Κάθε πτυχή της εμπειρίας που προσφέρει ένας υπολογιστής επαναπροσδιορίζεται και η HP βρίσκεται στην πρώτη γραμμή,» δήλωσε η Anne-Sophie Hadberg, head of Consumer Personal Systems EMEA, HP Inc. «Αλλάζουμε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος συνδέεται και δημιουργεί. Με τη σειρά προϊόντων που παρουσιάζουμε στην CES 2018 δείχνουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν παντρεύουμε τη φωνή του καταναλωτή με το σχεδιασμό παγκόσμιας κλάσης και υψηλές προδιαγραφές μηχανισμού. Είτε πρόκειται για το πιο ισχυρό μετατρέψιμο στον κόσμο και την απίστευτη ευελιξία του ENVY x2, είτε για το κορυφαίο λογισμικό της σειράς OMEN gaming, η τεχνολογία της HP αλλάζει το παιχνίδι.»

HP Spectre x360 15

Το premium HP Spectre x360 15, αποτελεί σύμφωνα με την εταιρεία το πιο ισχυρό μετατρέψιμο PC στον κόσμο, με γρήγορη απόδοση και ισχυρά διακριτά γραφικά για την εύκολη δημιουργία, επεξεργασία και ροή 4K και 3D περιεχομένου.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αποτελεί η ισχύς του και η απόδοση του. Από την ανάγκη εντατικής και μεγάλου φόρτου εργασίας μέχρι την επεξεργασία μεγάλων αρχείων video, οι χρήστες θα βιώσουν γρήγορη απόδοση και δυνατότητες γραφικών με επιλογή από:

Με επεξεργαστή Intel® Core i7 8705G 8ης γενιάς, με κάρτα γραφικών Radeon, RX Vega M, προσφέρει έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τεχνολογία γρήγορης επαναφόρτισης – 50% σε 30’. Η δεύτερη επιλογή του έρχεται με Quad Core επεξεργαστές Intel® Core 8ης γενιάς με κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® MX 150 με έως και 13.5 ώρες διάρκεια μπαταρίας και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης – 90% σε 90 λεπτά.

Η κομψή σχεδίασή του είναι από αλουμίνιο κατασκευασμένο από μηχανές CNC, με ύψος 19.5mm και βάρος 2.09kg. Το νέο HP Spectre έρχεται σε χρώμα σκούρο ασημί (dark ash silver) με χάλκινες luxe λεπτομέρειες.

Οι σύνδεσμοί οτυ επιτρέπουν την άνετη εναλλαγή από λειτουργία laptop σε λειτουργία tablet και entertainment. Τα ηχεία βρίσκονται πλέον πάνω από το πληκτρολόγιο για βελτιωμένη εμπειρία ήχου σε οποιαδήποτε λειτουργία, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα χρήσης αιθμητικού πληκτρολογίου, ιδανικού για χρήση των πλήκτρων συντόμευσης Adobe.

Επιπλέον, περιλαμβάνει κάμερα IR που υποστηρίζει προεγκατεστημένες λειτουργίες, όπως είναι το Windows Hello, καθώς και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλή και απρόσκοπτη σύνδεση.

Τέλος η 4K UHD οθόνη αφής 15.6 ιντσών και το προαιρετικό HP Tilt Pen μετατρέπουν εύκολα τον υπολογιστή σε ψηφιακό καμβά. Όπως τονίζει η εταιρεία η οθόνη Corning® Gorilla® Glass 4 είναι αρκετά ανθεκτική αντέχοντας τις γρατζουνιές που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση αφής και από τη μεταφορά.

HP ENVY x2

Το HP ENVY x2, ως Always-Connected PC, είναι λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό με αλουμινένιο φινίρισμα: Το tablet με μηχανή CNC, χωρίς ανεμιστήρα, έχει διαστάσεις 7.9mm και βάρος 0.76kg, ενώ διαθέτει φωτεινή οθόνη αφής WUXGA+ 12.3 ιντσών με γυαλί Corning® Gorilla® Glass 4 για αυξημένη αντοχή και ανθεκτικότητα σε γρατζουνιές.

Ιδανικό για επεξεργασία και πολλαπλές χρήσεις: Η Oxford Blue θήκη με υφή δέρματος ενσωματώνει μία ρυθμιζόμενη βάση που μετατρέπει τη συσκευή σε laptop και tablet. Το πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό επιτρέπει την εύκολη πληκτρολόγηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η γραφίδα αφής Windows Ink Pen προσφέρει την εμπειρία σχεδίασης και γραφής με ένα άγγιγμα.

Με μότο του την «ελευθερία για να είστε παραγωγικοί και συνδεδεμένοι παντού και πάντα» το HP ENVY έχει διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 17 ώρες και προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Home.

ι επεξεργαστές Gen Intel® CoreTM Y-Series 7ης γενιάς έχουν βελτιστοποιηθεί για μέγιστη απόδοση, ενώ είναι εξοπλισμένοι με χωρητικότητα αποθήκευσης SSD έως και 256 GB PCIe για την αποθήκευση παρουσιάσεων και για πολλαπλές εργασίες με μνήμη έως και 8GB LPDDR3.

OMEN Game Stream

Απευθυνόμενο στους gamers το OMEN Game Stream τους επιτρέπει να παίζουν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, εκμεταλλευόμενοι την ισχύ και την απόδοση των OMEN PC σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή με Windows 10, με υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

Με το OMEN Command Center, οι παίκτες μπορούν πλέον να παίρνουν μαζί τους όπου κι αν πηγαίνουν την εμπειρία που τους προσφέρει το OMEN gaming PC, λειτουργώντας ως cloud gaming server.

Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή με Windows 10, οι gamers μπορούν να συνδέονται στο OMEN PC τους και να παίζουν παιχνίδια που ξεπερνούν τις προδιαγραφές του υλικού της συνδεδεμένης συσκευής για την απόλυτη εμπειρία cloud gaming.

Η Οθόνη του OMEN X 65 Big Format Gaming Display έρχεται με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC™, και είναι μία μεγάλη UHD οθόνη παιχνιδιών επόμενης γενιάς για οικιακή χρήση με κορυφαία ανάλυση 4K.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται αρχικά τα εντυπωσιακά γραφικά και απόδοση - η οθόνη εκτελεί ρυθμό ανανέωσης 120 Hz με εξαιρετικά χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, με τους gamers να απολαμβάνουν εξαιρετικά visuals με την απόδοση που αναζητούν για να επικρατήσουν του ανταγωνισμού.

Η 4K UHD ανάλυση και το HDR-10 φέρνουν εξαιρετικά χρώματα, φωτεινότητα ενώ η ενσωμάτωση των NVIDIAG-Sync™ και NVIDIA® SHIELD™ TV καθιστά τη ροή του gaming, του streaming, των TV shows και της μουσικής ιδιαίτερα ομαλή.

Τα νέα προϊόντα της HP που παρουσιάστηκαν στην μεγάλη έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας θα διατεθούν σταδιακά τους μήνες που έρχονται.

Συγκεκριμένα, το HP Spectre x360 15 ιντσών αναμένεται να είναι διαθέσιμο το Φεβρουάριο, το HP ENVY x2 τον Απρίλιο ενώ το OMEN Game Stream αναμένεται να κυκλοφορήσει στα συστήματα OMEN την άνοιξη του 2018.

Η οθόνη OMEN X 65 Big Format Gaming Display με NVIDIA G-SYNC™ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα διαθέσιμη από το φθινόπωρο του 2018.

Όσο για το κόστος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κι αναμένεται να αποκαλυφθεί κοντά στην κυκλοφορία του προϊόντος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.