Ταξιδιωτική ασφάλιση με 1 ευρώ την ημέρα προσφέρει η Revolut

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ταξιδιωτική ασφάλιση με 1 ευρώ την ημέρα προσφέρει η Revolut

Ασφαλιστική κάλυψη με 1 ευρώ την ημέρα προσφέρει η Revolut στους πελάτες της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, καθώς το mobile app εντοπίζει τη γεωγραφική τους θέση και ενεργοποιεί αυτόματα την κάλυψη όταν χρειάζεται μέσω της υπηρεσίας «Pay-per-Day».

Η ψηφιακή βρετανική τράπεζα φέρνει την ταξιδιωτική ασφάλιση «στα μέτρα» του σύγχρονου ταξιδιώτη, ο οποίος το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ενεργοποιήσει την ειδική υπηρεσία. Τα υπόλοιπα τα… αναλαμβάνει το mobile app της Revolut η οποία παρέχει άμεση ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν εύκολα την ασφάλειά τους από το τηλέφωνό τους ενώ βρίσκονται σε κίνηση, με την επιλογή προσθήκης χειμερινών αθλημάτων, καθώς και με τη συμπερίληψη φίλων και οικογενειών στο συμβόλαιό τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία Revolut, οι Έλληνες πελάτες της ταξιδεύουν 12 ημέρες ετησίως, κατά μέσο όρο, στο εξωτερικό, το οποίο σημαίνει ότι η διεθνής ασφάλειά τους θα τους κοστίσει περίπου 13,35 τον χρόνο -πολύ λιγότερο από τις υπάρχουσες ασφαλιστικές εταιρείες.

Προκειμένου να αποφευχθεί η συχνή μετακίνηση μεγάλων ταξιδιωτών, θα υπάρχει ένα ανώτατο όριο για το συνολικό κόστος ανά έτος ή η επιλογή πληρωμής ενός σταθερού ποσού για μια ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος ασφάλισης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βοηθήσει τους πελάτες μας καλύπτοντας μόνο τις ημέρες που πραγματικά έπρεπε να καλύπτονται. Η ταξιδιωτική ασφάλιση Pay-per-Day είναι μια παγκόσμια πρωτιά και αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο ταξίδι μας για να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα όπου προσφέρει ένα καλύτερο είδος τραπεζικού συστήματος», δήλωσε σχετικά ο Νικολάι Στορόνσκι, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Revolut.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια εκτελούνται από τη White Horse Insurance Ireland dac, η όποια είναι εξουσιοδοτημένη και εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας. Το White Horse είναι μέρος του ομίλου Thomas Cook που ξεκίνησε πρόσφατα το Thomas Cook Money σε μια αποστολή να διευκολύνει τη διαχείριση των χρημάτων των διακοπών, βασιζόμενη στο αξιόπιστο όνομα του Thomas Cook στον τομέα των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων.

Προχωρώντας σε δυναμικές κινήσεις επέκτασης στον τομέα του Fintech, η Revolut εισήγαγε πρόσφατα πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών, όπως υποστήριξη κρυπτονομισμάτων, ασφάλεια κινητών συσκευών και πίστωση.

Η Revolut, η οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από δύο χρόνια με μια εφαρμογή για φορητές συσκευές η οποία επιτρέπει στους πελάτες να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό σε 60 δευτερόλεπτα, να ανταλλάσσουν νομίσματα με διατραπεζική συναλλαγματική ισοτιμία, να μεταφέρουν σε 25 νομίσματα σε οποιαδήποτε τράπεζα του κόσμου και να ξοδέψουν χωρίς αμοιβή σε 130 νομίσματα με την Revolut contactless MasterCard.

Στη χώρα μας, η Revolut αριθμεί πάνω από 55.000 χρήστες και συνεχίζει δυναμικά την επέκτασή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider