Νέα προβλήματα με τη μπαταρία εμφανίζει το Samsung Note 8

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα προβλήματα με τη μπαταρία εμφανίζει το Samsung Note 8

Νέο πρόβλημα με τις μπαταρίες των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της παρουσιάζουν τα κινητά Galaxy Note 8 της Samsung. Σύμφωνα με το Αndroid Αuthority πολλοί είναι οι χρήστες που παραπονιούνται πως το Galaxy Note 8 κάποια στιγμή σταματά να φορτίζει.

Όπως εξηγούν οι περισσότεροι εξ' αυτών η αδυναμία των τηλεφώνων να φορτίσουν συμβαίνει άπαξ και αφήσουν το τηλέφωνό τους να ξεφορτίσει πλήρως, να φτάσει δηλαδή στο 0%. Έπειτα από αυτό το να ενεργοποιήσουν το κινητό τους είναι αδύνατο.

Το πρόβλημα επιβεβαιώνουν και οι αναρτήσεις χρηστών στο στο forum βοηθείας στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, με πολλούς πελάτες να αναφέρουν πως τα τηλέφωνά τους δεν φορτίζουν

Έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά καλώδια και φορτιστές αλλά δεν γίνεται τίποτα, έγραψε ένας από τους χρήστες. «Φορτίζω το τηλέφωνό μου όλη την νύχτα κι ακόμα τίποτα» είναι το σχόλιο ενός άλλου.

«Εντελώς νεκρό. Το τηλέφωνο μοιάζει ολοκαίνουργιο , του είχα αγοράσει μέχρι και θήκη και του φερόμουν σαν νεογέννητο αλλά μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό.

Οι εργαζόμενοι στο κέντρο βοήθειας της εταιρείας φαίνεται πως μέχρι στιγμής προσφέρουν αντικατάσταση του συσκευών που οι πελάτες αναφέρουν πως δεν λειτουργούν. Ωστόσο η εταιρεία δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί επισήμως.

Ένας εκ των χρηστών έχει ανεβάσει μέχρι και βίντεο κατά το οποίο δείχνει την αδυναμία του τηλεφώνου του να φορτίσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy Note 8 είναι το επόμενο μοντέλο της «εκρηκτικής» συσκευής που κόστισε αρκετά στην εταιρεία. Το Samsung Note 7 παρουσίασε και αυτό προβλήματα με την μπαταρία, η οποία υπερθερμαινόταν και ανά περιπτώσεις έσκαγε, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να αποσύρει όλη τη σειρά. Μάλιστα κατά την παρουσίαση του καινούργιου τηλεφώνου είχε διευκρινίσει πως είχε αυξήσει τα επίπεδα ασφαλείας των συσκευών ώστε να μην αντιμετωπίσουν αντίστοιχο πρόβλημα οι χρήστες.

Ωστόσο, αν οι διαμαρτυρίες πολλαπλασιαστούν θα αποδείξουν πως η εταιρεία ίσως φρόντισε γαι το αντίστοιχο αλλά όχι και για το αντίστροφο...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider