Έρχονται και στην Ελλάδα τα έξυπνα ηχεία Amazon Echo

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται και στην Ελλάδα τα έξυπνα ηχεία Amazon Echo

Το λανσάρισμά τους και στη χώρα μας ετοιμάζονται να κάνουν τα έξυπνα ηχεία Amazon Echo και η δημοφιλής υπηρεσία μουσικής Amazon Music Unlimited, μαζί με άλλες 27 χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσουν.

Αναλυτικά, το Amazon Echo και το Amazon Music Unlimited θα προσφέρονται πλέον σε Βέλγιο, Βουλγαρία, Κολομβία, Τσεχία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ισλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία και άλλες.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται μέσω του Music app σε iOS, Android, desktop PCs και Fire TV και προσφέρεται μέσα από τρία διαφορετικά πλάνα.Το Echo plan προσφέρει ακρόαση σε μία συσκευή, το Individual plan προσφέρει την προσθήκη έως και 10 συσκευών και -τέλος- το Family plan υποστηρίζει έως και 6 ταυτόχρονα streams στο ίδιο σπίτι. Να σημειωθεί πως η συσκευή έρχεται σε νέα χρώματα όπως Charcoal Fabric, Heather Gray Fabric, Sandstone Fabric, Oak Finish, Walnut Finish και Silver Finish.

Το λανσάρισμά της συσκευής στη χώρα θα σημάνει πως και οι έλληνες καταναλωτές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα από 40 εκατ. κομμάτια και εκατοντάδες Playlists και μουσικούς σταθμούς.

Τα έξυπνα ηχεία της εταιρείας, πέρα από τον απλό ρόλο της αναμετάδοσης έχουν και πολλαπλές άλλες λειτουργίες : μπορούν να λειτουργήσουν ως ξυπνητήρι κι ως χρονόμετρο, να καταγράψουν τη λίστα με τα ψώνια που θέλετε να κάνεττε, να πάρουν το ρόλο ραδιοφώνου να μεταδώσουν τα νέα από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και φυσικά να γεμίσουν το δωμάτιο με μουσική.

Το νέο Amazon Echo έχει ανασχεδιαστεί πλήρως από το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια. Πλέον η συσκευή διαθέτει βελτιωμένο ηχείο, το οποίο συνδυάζει ένα tweeter και ένα woofer σε ένα ηχείο με τεχνολογία Dolby.

Επίσης περιλαμβάνει την τεχνολογία far-field με την οποία η συσκευή μπορεί να ακούει τον χρήστη ακόμα κι όταν βρίσκεται σε χώρο με πολύ θόρυβο. Τέλος περιλαμβάνει και την έξυπνη ψηφιακή βοηθό Alexa, η οποία είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει αρκεί να της μιλήσετε στα αγγλικά.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για το λανσάρισμα της συσκευής και της υπηρεσίας μουσικής σε 28 νέες χώρες έγινε ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα της Amazon Music Unlimited.

Ωστόσο η κίνηση δεν αποτελεί έκπληξη αφού η υπηρεσία αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες στην ψηφιακή αγορά μουσικής, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια τραγούδια και playlists, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής Amazom Music για iOS, Android, Mac ή PC και σε οποιονδήποτε web browser από τη διεύθυνση www.amazonmusic.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider