Δωρεάν υπηρεσίες από Cosmote και Wind σε συνδρομητές στις πληγείσες περιοχές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δωρεάν υπηρεσίες από Cosmote και Wind σε συνδρομητές στις πληγείσες περιοχές

Τη δική της χείρα βοηθείας στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μεγάρων Αττικής καθώς και εκείνοι της Σύμης δίνει η COSMOTE. Με ανακοίνωση της το απόγευμα της Πέμπτης αναφέρει ότι θα στηρίξει τους συνδρομητές της στις περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους θα προσφέρει δωρεάν:

  • 1500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, από 15/11 έως 22/11.
  • 1500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, από 15/11 έως 22/11.
  • 1GB internet, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής & καρτοσυμβολαίου, ισχύος 5 ημερών, από την ενεργοποίησή του.

Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και Σύμη, μέχρι και τις 15/12/17.

Οι κάτοικοι σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και στο νησί της Σύμης, θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα Καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά εντός Ελλάδας, έως και τις 22/11.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων των λεπτών ομιλίας και internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.

Λόγω των αυξημένων αναγκών επικοινωνίας στη Νέα Πέραμο και τη Μάνδρα Αττικής, ύστερα από τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις περιοχές, δωρεά υπηρεσίες επικοινωνίας ανακοίνωσε και η Wind. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στην Νέα Πέραμο και την Μάνδρας Αττικής ύστερα από τα σφοδρά τοπικά καιρικά φαινόμενα, προσφέρει, τόσο στους πελάτες συμβολαίου κινητής και σταθερής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και στους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q έως το τέλος του μήνα:

Δωρεάν χρόνος ομιλίας 1500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά).

Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και το τέλος του μήνα.

Στη διάθεση των συνδρομητών, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών των συνδρομητών που έχει πληγεί θα είναι και τα καταστήματα της WIND σε: Νέα Πέραμο (28ης Οκτωβρίου 229 Τηλ.: 2296034336), Ελευσίνα (Ηρώων Πολυτεχνείου 38 Τηλ.: 2105545300), Ασπρόπυργο (Λεωφόρος Δημοκρατίας 20 Τηλ.: 2105580822) και Μέγαρα (28ης Οκτωβρίου και Ξεκούκη Τηλ.: 2269021360).

Τέλος, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή της Δυτικής Αττικής για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών κινητής, σταθερής και Internet της WIND, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider.gr σε αντιστοιχη πρωτοβουλία θα προχωρήσει και η Vodafone και οι συνδρομητές της θα ενημερωθούν με sms.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider