Η LG επεκτείνει τις δυνατότητες του Google Assistant

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η LG επεκτείνει τις δυνατότητες του Google Assistant

Πιστή στη δέσμευσή της για ανοικτές πλατφόρμες στις έξυπνες συσκευές του μέλλοντος, η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε σήμερα ότι 87 έξυπνες οικιακές συσκευές της LG που συνδέονται με Wi-Fi - συμπεριλαμβανομένων πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων, ψυγείων, φούρνων, πλυντηρίων πιάτων, ηλεκτρικών σκουπών, καθαριστικών αέρα και πολλών άλλων - είναι πλέον συμβατές με το Google Assistant στο Google Home, καθώς και επιλεγμένα Android και iOS smartphones.

Διαθέτοντας το μεγαλύτερο εύρος έξυπνων συσκευών της βιομηχανίας, η LG προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερους τρόπους να ελέγχουν το σπίτι τους και να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα μιας συνδεδεμένης οικιακής εμπειρίας. Εκμεταλλευόμενη την υψηλής τεχνολογίας συνδεσιμότητα και ευκολία, η LG επεκτείνει την συμβατότητα και λειτουργικότητα του Google Assistant για τις έξυπνες συσκευές που ανακοινώθηκαν νωρίτερα την άνοιξη.

Έλεγχος με δυνατότητα φωνής με το Google Assistant

Οι χρήστες των έξυπνων συσκευών της LG με την βοήθεια του Google Assistant μέσα στο σπίτι μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των LG συνδεδεμένων συσκευών, πάντα hands free. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιούν απλές φωνητικές εντολές στο τηλέφωνό τους ή οπουδήποτε εντός εμβέλειας του Assistant στο Google Home, για να ελέγξουν το χρόνο που απομένει για την πλύση στο πλυντήριο, να ενημερώσουν το LG ψυγείο τους να φτιάξει περισσότερο πάγο, να κλείσουν τον φούρνο μετά το μαγείρεμα, να ρυθμίσουν την θερμοκρασία του LG κλιματιστικού τους και να ελέγξουν το επίπεδο ποιότητας αέρα στο σπίτι χρησιμοποιώντας τον καθαριστή αέρα LG. Το Assistant του Google Home μπορεί επίσης να ξεχωρίσει τη μία φωνή από την άλλη ώστε να απευθύνεται προσωπικά σε κάθε μέλος της οικογένειας.

Απλή ρύθμιση από μία κεντρική εφαρμογή: LG SmartThinQ®

Η εγκατάσταση είναι απλή και εύκολη με την δωρεάν εφαρμογή LG SmartThinQ, διαθέσιμη για Android ή iOS. Με μία μόνο εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν ολόκληρο το φάσμα των έξυπνων συσκευών της LG. Είτε πρόκειται για προθέρμανση του φούρνου ενώ επιστρέφετε στο σπίτι από την δουλειά, είτε για τον έλεγχο του υπόλοιπου χρόνου πλύσης ενώ βρίσκεστε στο γυμναστήριο, η LG σας ‘λύνει τα χέρια’ με την εύκολη διαχείριση έξυπνων συσκευών.

Οι έξυπνες συσκευές γίνονται ακόμα πιο έξυπνες με την Προσαρμοστική Μάθηση

Αναβαθμίζοντας την ευκολία που προσφέρουν οι οικιακές συσκευές, το LG SmartThinQ μαθαίνει τις συνήθειες ενός καταναλωτή και βοηθά στην πρόβλεψη των αναγκών του. Όσο περισσότερο ένας καταναλωτής χρησιμοποιεί τις έξυπνες συσκευές της LG, τόσο πιο έξυπνες γίνονται οι συσκευές. Έτσι, χρησιμοποιώντας την προσαρμοστική τεχνολογία για να ερμηνεύσει τις συνήθειες και τα δεδομένα χρήσης, η έξυπνη συσκευή της LG γνωρίζει πότε πρέπει να ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες για την παραγγελία φίλτρων για το ψυγείο ή τον καθαριστή αέρα και μπορεί να αντιμετωπίσει τη συσσώρευση χνουδιών στο στεγνωτήριο – όλα μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ.

«Η LG διευκολύνει ιδιαίτερα τους καταναλωτές να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν με σχεδόν όλες τις συσκευές του 2017 που διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Home Appliance & Air Solution Company. «Η συνεργασία μας με την Google είναι ένα παράδειγμα της στρατηγικής μας για Ανοιχτές Εταιρικές Σχέσεις, Ανοιχτή Πλατφόρμα και Ανοικτή Συνδεσιμότητα».

Εκτός από το Google, οι ανοικτές συνεργασίες της LG περιλαμβάνουν και άλλους, όπως την Amazon για να καλύψουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των smart home adopters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.