Έτσι θα είναι το τεχνολογικό πάρκο της Apple (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτσι θα είναι το τεχνολογικό πάρκο της Apple (vid)

Η κατασκευή του περίφημου πολυαναμενόμενου κτηρίου της Apple, του Apple Park, πλησιάζει στο τέλος της και η εταιρεία μοιάζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο θέατρο που έχει πάρει το όνομα του συν-ιδρυτή και εμπνευστή της, Steve Jobs, με αφορμή την παρουσίαση του νέου iPhone την ερχόμενη εβδομάδα.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες από το πιλότο του drone, Duncan Sinfield, δείχνει από κοντά το έτοιμο θέατρο, την πανεπιστημιούπολη καθώς και το δακτυλιοειδές κτήριο που περιβάλει όλα τα προηγούμενα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το θέατρο είναι ένας γυάλινος κύλινδρος ύψους 6 μέτρων που βλέπει στο κύριο κτήριο της πανεπιστημιούπολης και είναι περιτριγυρισμένο από πράσσινο. Διαθέτει τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη οροφή από ανθρακονήματα στον κόσμο και 11.148 τετραγωνικά μέτρα και μια υπόγεια αίθουσα συνεδριάσεων χωριτικότητας 1.000 ατόμων.

Η Apple ονόμασε το θέατρο προς τιμήν του Steve Jobs, ο οποίος οραματίστηκε τα σχέδια του Apple Park πριν από το θάνατό του το 2011.

Το iPhone της Apple, το οποίο θα παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, θα είναι η πρώτη ανοικτή για το κοινό εκδήλωση στο Steve Job Theatre.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider