Τηλεόραση 65 ιντσών με πάχος 2,75 χιλιοστά από την LG

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τηλεόραση 65 ιντσών με πάχος 2,75 χιλιοστά από την LG

Τη νέα απίστευτα λεπτή τηλεόραση, LG Signature OLED TV W7 65’, παρουσίασε η Κωτσόβολος στο κατάστημα της στο The Mall Athens, όπως είχε προαναγγείλει στην έκθεση τεχνολογίας «Thanks To Tech».

Το νέο «θαύμα της τεχνολογίας» όπως την χαρακτήρισαν τα στελέχη της Κωτσόβολος, το οποίο είχε πρωτοπαρουσιαστεί για πρώτη φορά στην IFA του Βερολίνου, ξεχωρίζει για την απλότητά της, την ευλυγισία της και φυσικά για τη λεπτότητά της η οποία την κάνει να μοιάζει με ταπετσαρία τοίχου.

Με πάχος οθόνης που δεν ξεπερνά τα 2,75 χιλιοστά, ιδανικό για επιτοίχια τοποθέτηση, το νέο μοντέλο διαθέτει τεχνολογίες Dolby Vision™ και Dolby Atmos® που προσφέρουν από κοινού μια ολοκληρωμένη λύση ανώτερης ποιότητας εικόνας και ρεαλιστικού ήχου στην κινηματογραφική εμπειρία. Με την τεχνολογία Active HDR της LG, οι σκηνές αποτυπώνονται ακόμα πιο φωτεινές και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκιές, με αποτέλεσμα ο θεατής να απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως η τηλεόραση μαγνητίζεται, επί της ουσίας, στην ειδική βάση η οποία κολλά στον τοίχο και δεν ξεχωρίζει σχεδόν απ' αυτόν. Η λειτουργία της συγκεκριμένης τηλεόρασης στηρίζεται σε αυτόφωτα pixels (δεν φωτίζεται με προβολείς από το πίσω μέρος) ακι έχει εγγύηση για 38.000 ώρες λειτουργίας.

Επιπλέον έχει και τα κορυφαία χρώματα που έχουμε συνηθίσει από την OLED τεχνολογία. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη παρουσίαση τηλεόρασης OLED, μιας τεχνολογίας που έχει επικρατήσει στα κινητά και ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στις τηλεοράσεις, έγινε το 2013.

Όσο για την τιμή της η 65 ιντσών LG Signature OLED TV W κοστίζει 8.000 ευρώ ενώ η 77 ιντσών κοστίζει 20.000. Η LG Signature OLED TV W7 65’ θα διατίθεται αρχικά στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens, ενώ στο προσεχές διάστημα η νέα σειρά τηλεοράσεων θα βρίσκεται σε επιλεγμένα κατάστημα του δικτύου Κωτσόβολος.

Κατά την παρουσίαση της νέας LG ο διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος αναφέρθηκε στην στην διαχρονική αξία της τηλεόρασης καθώς και στην στρατηγική της εταιρείας απέναντι στο συγκεκριμένο είδος ηλεκτρονικών συσκευών η οποία έχει αλλάξει καταφέρνοντας να αποτυπώσει την αλλαγή αυτή και στις πωλήσεις. Όπως επεσήμανε η Κωτσόβολος παρέχει το μεγαλύτερο display τηλεοράσεων με πάνω από 5.000 τηλεοράσεις και πουλάει τις περισσότερες τηλεοράσεις στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε και στη συνολική αγορά των ηλεκτρονικών ειδών επισημαίνοντας ότι ο προηγούμενος χρόνος για την εταιρεία έκλεισε ελαφρώς θετικά. Ανά κατηγορίες, όπως εξήγησε, πολύ καλά πήγε ο κλιματισμός και οι λευκές συσκευές καθώς και η κινητή τηλεφωνία, παρά την αντίθετη εικόνα που έδωσε πρόσφατη έρευνα της JFK. Στον αντίποδα, μεγάλη πίεση δέχτηκε η κατηγορία των τηλεοράσεων και αυτή των υπολογιστών. «Αποτέλεσμα των συγκεκριμένων δεδομένων ανά κατηγορία ήταν να προκύψει μια σταθερότητα στα αποτελέσματα και να κινηθούν ελαφρώς ανοδικά. Η χρονιά ήταν η καλύτερη από το 2007, από άποψη κεδροφορίας» σημεώσε ο κ. Αθανασόπουλος τονίζοντας πως καταγράφηκε αύξηση πωλήσεων της τάξης του 11%.

Τηλεόραση 65 ιντσών με πάχος 2,75 χιλιοστά από την LG
Τηλεόραση 65 ιντσών με πάχος 2,75 χιλιοστά από την LG
Τηλεόραση 65 ιντσών με πάχος 2,75 χιλιοστά από την LG

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider