Ασυναγώνιστος ήχος και κομψή σχεδίαση στο νέο LG SJ8 sound bar

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ασυναγώνιστος ήχος και κομψή σχεδίαση στο νέο LG SJ8 sound bar

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο sound bar SJ8 (4.1 Ch) το οποίο ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Ενσωματώνοντας ασύρματο subwoofer με συνολική ισχύ 300 watt, το SJ8 αποδίδει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ήχου, ενώ ο κομψός σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση κάθε σπιτιού. Χάρη στην σχεδίαση και στην απλότητά του, το SJ8 sound bar συνδυάζεται τέλεια με τις τηλεοράσεις LG, ενώ διαθέτει πάχος μόνο 38 χιλιοστά.

Απολαύστε τον πιο αληθοφανή ήχο υψηλής ανάλυσης με την δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μορφής WAV, FLAC και ALAC, καθώς και αρχείων που φθάνουν τα 24-bit και 96 kHz. Οι συγκεκριμένοι τύποι αρχείων παρέχουν υψηλότερη πιστότητα, με ποιότητα ήχου καλύτερη από εκείνη των CD. Το νέο sound bar παρέχει επίσης την δυνατότητα αναβάθμισης του ήχο σε υψηλή ανάλυση (24 bit, 192 kHz). Έτσι μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το MP3 player σας (16 bit, 48 kHz) να αναπαράγονται σε HD μορφή.

Το SJ8 sound bar διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) η οποία είναι η μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία της LG και παρέχει τον κατάλληλο ήχο για κάθε περιεχόμενο. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τα χαρακτηριστικά της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να είναι καθαρή η απόδοση των διαλόγων, ενώ αν ανιχνεύσει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου. Επίσης, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία και προσφέροντας έτσι τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

Με το νέο SJ8 sound bar, οι ταινίες φτάνουν στους θεατές ακριβώς όπως προορίζονται από τους σκηνοθέτες, χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση του ήχου, καθώς υποστηρίζει 4K Pass-Through.

Επιπρόσθετα, το SJ8 της LG μπορεί να αναπαράγει οποιαδήποτε μουσική και να εκτελεί υπηρεσίες από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς. Το Wi-Fi επιτρέπει κορυφαία ποιότητα ήχου, ενώ επιτυγχάνεται η απόλυτη συμβατότητα χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth. Με το ενσωματωμένο λογισμικό ήχου Chromecast, γίνεται εφικτή η μετάδοση εκατομμυρίων τραγουδιών, podcast και ραδιοφωνικών σταθμών από το τηλέφωνο απευθείας στο sound bar, ενώ με το κινητό τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για αναζήτηση, αναπαραγωγή και παύση της μουσικής, καθώς και για ρύθμιση της έντασης του ήχου.

Τέλος, με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής μουσικής ενεργοποιημένη (Auto Music Play), η αναπαραγωγή ήχου ξεκινά από τη στιγμή που θα μπει ο κάτοχος της πλησιέστερης συνδεδεμένης συσκευής στο δωμάτιο, αφού το sound bar μπορεί να αναλάβει αυτόματα την αναπαραγωγή ήχου από αυτή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider