Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone (pics)

Καθώς περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι φήμες και οι διαρροές για το νέο iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2017. Το σίγουρο είναι πως το νέο κινητό της Apple, που θα έχει την ονομασία iPhone 8 ή iPhone X, θα εμφανίζει τεράστιες διαφορές από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.

Η ασιατική Nikkei, η οποία είναι η μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα του κόσμου, αποκάλυψε πως η Apple θα παρουσιάσει τρεις νέες εκδόσεις του iPhone το 2017. Οι δύο από αυτές θα είναι ουσιαστικά αναβαθμίσεις του iPhone 7 και iPhone 7 Plus (με την ονομασία iPhone 7S και iPhone 7S Plus) με οθόνες υγρών κρυστάλλων. Η τρίτη έκδοση θα είναι το iPhone 8 με οθόνη OLED και μέγεθος 5,8 ιντσών.

Αυτό σημαίνει πως το iPhone 8 θα έχει την μεγαλύτερη οθόνη στην ιστορία των κινητών της Apple και από τις μεγαλύτερες οθόνες στην αγορά (αν και μάλλον αντίστοιχο μέγεθος θα έχουν και τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus της Samsung που επίσης κυκλοφορούν φέτος). Τα καλά νέα για αυτούς που ανησυχούν ότι το νέο iPhone θα είναι πολύ μεγάλο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν ξένα ΜΜΕ η Apple θα μειώσει το μέγεθος της συσκευής πάνω και κάτω από την οθόνη με στόχο να την κάνει μικρότερη από το iPhone 7 Plus.

Τα κακά νέα που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι ότι το νέο iPhone θα είναι το ακριβότερο μοντέλο της Apple. Αυτό ισχυρίζεται και η εταιρεία KGI Securities που υποστηρίζει ότι η τιμή του iPhone 8 θα ξεκινά πάνω από τα 1.000 δολάρια.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι νέες πληροφορίες διαψεύδουν τις προηγούμενες που έκαναν λόγο για οθόνη 5 ιντσών στα καινούργια iPhone. O αναλυτής της KGI Securities υποστηρίζει πως το iPhone 8 θα έχει πράγματι οθόνη 5,8 ιντσών από τις οποίες μόνο οι 5,15 ίντσες θα είναι χρησιμοποιήσιμες. Τον υπόλοιπο χώρο θα καταλαμβάνει μια «περιοχή λειτουργιών» περίπου όπως αυτή που έχει το νέο MacBook Pro. Αυτό σημαίνει πως η Apple θα εξαφανίσει το παραδοσιακό «home button» που είχαν όλα τα προηγούμενα μοντέλα.

Η έλλειψη «home button» δεν θα είναι το μοναδικό νέο χαρακτηριστικό του iPhone 8. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει όλα τα νέα μοντέλα του iPhone που θα κυκλοφορήσουν φέτος θα έχουν την δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Οι τελευταίες πληροφορίες διαψεύδουν παλαιότερες διαρροές που έκαναν λόγο για κυρτή οθόνη και ασύρματο φόρτισμα.

Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone (pics)
Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone (pics)
Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone (pics)
Πώς θα μοιάζει το νέο iPhone (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider