Οι χρήστες iPhone ψωνίζουν σαν τρελοί στο App Store

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι χρήστες iPhone ψωνίζουν σαν τρελοί στο App Store

To 2016 κατά κοινή ομολογία δεν ήταν μια καλή χρονιά για την Apple, καθώς οι πωλήσεις των επιτυχημένων iPhones, έπεσαν αρκετά σε σχέση με προηγούμενα έτη.

Η Apple, όμως, δεν έχει λόγο να ανησυχεί, καθώς σύμφωνα με τη SensorTower, οι χρήστες των iPhones, το 2016 ξόδεψαν περισσότερο από ποτέ στο AppStore της Apple για να αγοράσουν εφαρμογές και να κάνουν το smartphone τους… ασυναγώνιστο.

Όπως αποκαλύπτεται στο γράφημα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ το 2015 ο μέσος χρήστης iPhone ξόδεψε στο διαδικτυακό κατάστημα του κολοσσού 35 δολάρια, το 2016 το ποσό ανέβηκε στα 40 δολάρια, με την κατηγορία «Entertainment» να είναι αυτή που φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα.

Σύμφωνα με το cultofmac.com, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1 δολάριο που ξόδεψε ο κάθε χρήστες σε εφαρμογές «διασκέδασης» το 2015, αυξήθηκε σε… 2,3 δολάρια την επόμενη χρονιά, συνολική αύξηση που αγγίζει το 130%.

Οι χρήστες ποντάρουν πολύ στις εφαρμογές gaming, έχοντας ξοδέψει 25 δολάρια για παιχνίδια το 2015 και 27 για το 2016, άνοδος σχετικά μικρή αν κρίνουμε με βάση έναν μόνο χρήστη.

Για σκεφτείτε, όμως, για τι μιλάμε αν υπολογίσουμε όλους τους κατόχους iPhone μαζί!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider