Ε-satisfaction: Ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης πωλήσεων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ε-satisfaction: Ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης πωλήσεων

Η πλατφόρμα marketing που μετρά την ικανοποίηση των e-πελατών.

Ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης πωλήσεων βασισμένο στις αυθεντικές αξιολογήσεις πραγματικών πελατών κάθε e-επιχείρησης, σχεδίασε το Customer Experience Badge. Η πρώτη humanized marketing πλατφόρμα για e-business ακούει στο όνομα e-satisfaction.com και υπόσχεται μοναδικά πλεονεκτήματα σε ένα e-Business.

Στην ουσία πρόκειται για μια πλατφόρμα που που συνδυάζει customer feedback με ενέργειες marketing, έχοντας ως τελικό στόχο τη διατήρηση ή την επαναφορά πελατών (customer recovery) στον online κόσμο.

Το Customer Experience Badge του e-satisfaction.com αποτελεί μια διακριτική σήμανση που αποτυπώνει σε πραγματικό χρόνο το βαθμό ικανοποίησης των πελατών ενός e-Business και λειτουργεί ως μέσο αύξησης της εμπιστοσύνης των πελατών και των επισκεπτών του.

Πιο συγκεκριμένα, το Customer Experience Badge του e-satisfaction.com

  • Προβάλλει σε πραγματικό χρόνο αυθεντικά στοιχεία ικανοποίησης και reviews πραγματικών πελατών του
  • Τοποθετείται εύκολα οπουδήποτε σε ένα website ή e-shop και είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε mobile συσκευές
  • Είναι φιλικό προς το χρήστη και είναι διαδραστικό, εμφανίζοντας περισσότερες πληροφορίες σε όσους χρήστες θέλουν να μάθουν περισσότερα!

Όλα ξεκινούν από τη συνεχή προσπάθεια του e-satisfaction να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στου πελάτες του αλλά και στους πελάτες των πελατών του. Γεφυρώνοντας το χάσμα στην επικοινωνία μεταξύ ενός e-Business και των e-πελατών, το Customer Experience Badge είναι ένα ισχυρό ισχυρό όπλο στην αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και των online πωλήσεων.

Το e-satisfaction.com χρησιμοποιείται από πέρισσότερα των 140 e-Businesses, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ορισμένα από τα μεγαλύτερα e-Businesses της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider