Πώς να μην χάσετε ποτέ την αγαπημένη σας σειρά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς να μην χάσετε ποτέ την αγαπημένη σας σειρά

Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε δίλλημα όταν μια κοινωνική υποχρέωση στέκεται εμπόδιο στο να παρακολουθήσετε το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς το οποίο περιμένετε εναγωνίως εδώ και καιρό; Πόσοι από εμάς δεν έχουμε αγανακτίσει όταν «ξεμείναμε» στη δουλειά και χάσαμε τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας; Για όσους είναι τύποι του «προγράμματος» και δεν αντέχουν να ξεφεύγουν από αυτό, πλέον υπάρχει λύση που ακούει στο όνομα COSMOTE REPLAY TV.

Ο λόγος για την υπηρεσία της COSMOTE TV η οποία δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, σειρές κι αθλητικές αναμετρήσεις μέσα στις επόμενες 48 ώρες από την στιγμή που θα προβληθούν, ακόμα κι αν ξεχάσετε να προγραμματίσετε την εγγραφή τους. Kαι μάλιστα, εντελώς δωρεάν, καθώς η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται στους hybrid συνδρομητές της COSMOTE TV, δυνατότητα που πρόσφατα λάνσαρε η εταιρεία.

To COSMOTE REPLAY TV είναι μόνο μια από τις δυνατότητες που προσφέρονται στους hybrid συνδρομητές της COSMOTE TV, η οποία σας κάνει να δείτε την τηλεόραση με άλλο μάτι αποφασίζοντας πότε, που και από ποια συσκευή θα απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την δυνατότητα του να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, οι hybrid συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιπλέον δυνατοτήτων, ανάμεσα στις οποίες το COSMOTE CINEMA ON DEMAND, χάρη στην οποία οι συνδρομητές μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσουν όποια ταινία τους ενδιαφέρει, επιλέγοντας ανάμεσα σε ταινίες πρώτης προβολής, αμέσως μετά τον κινηματογράφο. Αντίστοιχα, η Υπηρεσία Εγγραφής Προγραμμάτων (PVR), επιτρέπει στους συνδρομητές να συνδέσουν τον αποκωδικοποιητή τους με σκληρό δίσκο και να «γράψουν» σε αυτό τα αγαπημένα τους προγράμματα, ώστε να τα παρακολουθήσουν όποτε και όσες φορές θέλουν.

Η υπηρεσία COSMOTE TV GO μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σε τηλεόραση, επιτρέποντας στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν εν κινήσει τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν, ενώ χάρη COSMOTE TV PLUS έχουν πρόσβαση σε μια πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές καθώς επίσης και σε ντοκιμαντέρ χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μπείτε και εσείς στον κόσμο hybrid της COSMOTE TV. Μάθετε περισσότερα στο cosmotetv.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider