Η Εφαρμογιάδα#6 φτάνει στις 9 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Εφαρμογιάδα#6 φτάνει στις 9 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο

Στις 9 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια ανοίγει τις πύλες της η Εφαρμογιάδα#6, ο τελευταίος διαγωνισμός της τρέχουσας χρονιάς που διοργανώνεται λίγο πριν εκπνεύσει το 2016.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το συγκεκριμένο διαγωνισμό να διευκρινίσουμε ότι η Εφαρμογιάδα είναι ο μόνος διαγωνισμός στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών.

Στις πέντε Εφαρμογιάδες που έχουν διοργανωθεί έχουν συμμετάσχει πάνω από 60 developers και περισσότερα από 600 άτομα ως κοινό.

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το να κερδίσουν έπαθλα, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developers, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει επιτυχημένες εφαρμογές και με άλλους developers που είναι πιθανό να συνεργαστούν. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά Εφαρμογιάδα. Φυσικά από το διαγωνιστικό μέρος αποκλείνονται εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά.

Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα και μάλιστα με την διαδικασία του gamification. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα στις εφαρμογές που κρίνει πιο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν θα πρέπει να έχουν εγγραφεί μέσω του www.efarmogiada.gr μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.

Η Εφαρμογιάδα#6 υλοποιείται με τη συνεργασία των εταιρειών AETNA, η οποία ξεκίνησε το διαγωνισμό το 2012, και SKYWALKER.GR, η οποία έχει περισσότερα από 17 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά. Το όραμα της ΑΕΤΝΑ ήταν και παραμένει η ανάδειξη νέων developers, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν το έργο τους στην κορυφή και χρειάζονται μια ευκαιρία για να κάνουν το πρώτο βήμα. Η SKYWALKER.GR έχει υποστηρίξει και συνεχίζει να υποστηρίζει χιλιάδες νέους να ενταχθούν στο εργασιακό περιβάλλον. Ο συνδυασμός είναι ιδανικά συμπληρωματικός.

Η Εφαρμογιάδα#6 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider