Τα επόμενα iPhone μπορεί να είναι ... γυάλινα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα επόμενα iPhone μπορεί να είναι ... γυάλινα

Αν και τα νέα μοντέλα του iPhone δεν έχουν παρά λίγους μήνες που κυκλοφόρησαν, ήδη οι φήμες για τα όσα θα μας παρουσιάσει η εταιρεία την επόμενη χρονιά φουντώνουν. Ανάμεσα σε αυτές και η νέα έκθεση - πρόβλεψη του αξιόπιτου αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή και ισχυρίζεται πως τα νέα μοντέλα της Apple θα είναι ...γυάλινα.

Σύμφωνα με την έκθεση υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η εταιρεία να εφαρμόσει γυάλινη πρόσοψη και στο πίσω μέρος της συσκευής κυρίως χάρη στην επιτυχία που σημείωσε το Jet Black iPhone 7, το οποίο αποδείχτηκε το πιο δημοφιλές κομμάτι της νέας συλλογής, κερδίζοντας το 30 με 35% των προπαραγγελιών ανά τον κόσμο.

Μιας λοιπόν και το υπάρχων γυαλιστερό φινίρισμα είναι δύσκολο να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες και σε ποικιλλία χρωμάτων, ένα πλαίσιο αποκλειστικά κατασκευασμένο από γυαλί θα συνέβαλε στην παραγωγή όλων των χρωμάτων του iPhone σε γυαλιστερή απόχρωση και μάλιστα με πιο εύκολο τρόπο κατασκευής. Το γυάλινο περίβλημα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μάλιστα ένα πιο ανθεκτικό είδος γυαλιού, το οποίο θα συνδυάζεται με ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο, προσέθεσε η έκθεση.

Στην περίπτωση που οι φήμες βγουν αληθινές η προτίμηση των χρηστών για το γυαλιστερό φινίρισμα θα αυξηθεί σε σχέση με φέτος, αφού το γυαλί θα είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Η έκθεση καταλήγει σε αυτά τα συμπεράσματα βασιζόμενη σε προηγούμενες εικασίες για την η όγδοη γενιά iPhone, η οποία θα παρουσιαστεί δέκα χρόνια μετά την παρουσίαση του αρχικού μοντέλου. Νωρίτερα αυτό το έτος, αναλυτές του Pacific Crest, Nomura και Macquarie ανέφεραν την πιθανότητα ενός εντελώς νέου σχεδιασμού : ενός «γυάλινου» έξυπνου τηλεφώνου με κυρτή οθόνη το οποίο θα ακούει στο όνομα iPhone Pro.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider