Apple: «Αποκαλυπτήρια» για το iPhone 7

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: «Αποκαλυπτήρια» για το iPhone 7

Στα «αποκαλυπτήρια» του iPhone 7 προέβη η Apple, την Τετάρτη, με τον τεχνολογικό γίγαντα να «ποντάρει» πολλά στο εν λόγω event – πολύ περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά – ειδικά μετά την πρόσφατη απόφαση της Κομισιόν να καταβάλλει η Apple 13 εκατ. αναδρομικούς φόρους στην κυβέρνηση της Ιρλανδίας, είδηση που προκάλεσε διεθνή «σεισμό» πριν από μερικά 24ωρα.

Το νέο smartphone της Apple διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή, διαφορετικό home button, μια πιο αδιάβροχη έκδοση καθώς και μια καλύτερης ποιότητας κάμερα με διπλό φακό. Ωστόσο η πιο αμφιλεγόμενη τροποποίηση είναι η κατάργηση της υποδοχής των ακουστικών.

Όσο για το τι θα κάνει η Apple με το χώρο που καταλάμβανε στο παρελθόν η υποδοχή ακουστικών, θα τον χρησιμοποιήσει για έναν νέο αισθητήρα ο οποίος θα βελτιώσει την εμπειρία της αφής του iPhone.

Δυναμικό «παρών» στο event για τα αποκαλυπτήρια του iPhone 7 έδωσε ο Shigeru Miyamoto της Nintendo, προκειμένου να ανακοινώσει πως το Super Mario θα είναι διαθέσιμο στο app store της Apple και σε κάθε κινητό της.

«Το νέο μοντέλο είναι το καλύτερο iPhone που έχουμε ποτέ δημιουργήσει», έσπευσε να δηλώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook.

Εκτός από το iPhone7 η εταιρεία παρουσίασε και τη νέα εκδοχή του Apple Watch. Το νέο έξυπνο ρολόι αντέχει σε βάθος 50 μέτρων κάτω από το νερό και διαθέτει GPS. Το ρολόι θα κυκλοφορεί και με κεραμική θήκη, η οποία είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτική από το ανοξείδωτο ατσάλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider