Πως με έξι απλά βήματα θα αποκτήσεις το δικό σου site!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πως με έξι απλά βήματα θα αποκτήσεις το δικό σου site!

Θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου site, απλά, γρήγορα και χωρίς πολλά χρήματα; Πλέον τα νέα είναι πολύ καλά! Δεν χρειάζεται ούτε σημαντικό κεφάλαιο να διαθέσεις, ούτε έχεις ανάγκη από ιδιαίτερη εμπειρία!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής και μια καλή σύνδεση στο internet. Και… να ακολουθήσεις έξι απλά βήματα! Μετά θα είσαι σε θέση να ανακοινώσεις σε όλους πως… διαθέτεις πλέον τη δική σου ιστοσελίδα!

Ιδού:

- Ενημερώσου από το περιβάλλον σου.

Πλέον δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου που διαθέτουν το δικό τους site. Μίλα μαζί τους, μπες στο internet, ρίξε μια ματιά στις ιστοσελίδες τους. Ενημερώσου και πάρε μια ιδέα του τι δημιουργεί ο καθένας. Μπορείς να καταγράψεις εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν και θα ήθελες να υπάρχουν στο δικό σου site.

- Δημιούργησε το δικό σου site.

Η καλύτερη ώρα μόλις έφτασε. Ακόμη κι αν μπορείς να χρυσοπληρώσεις έναν web developer για να σου φτιάξει το καλύτερο site, πλέον δεν χρειάζεται. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, αρκεί να χρησιμοποιήσεις μια από τις δωρεάν και εύκολες πλατφόρμες δημιουργίας site που βρίσκονται διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Η πιο γνωστή πλατφόρμα από όλες – την οποία έχουν δοκιμάσει και συστήνουν οι περισσότεροι – είναι η Wix. Πλέον, υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν πλατφόρμες για τα πάντα. Μπορεί ο καθένας να έχει site ηλεκτρονικού εμπορίου ή ενημερωτικό site που θα κυνηγά την επικαιρότητα. Δεν έχει σημασία τι είδους site ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις. Σημασία έχει ότι υπάρχουν πάρα πολλές πλατφόρμες… που σε περιμένουν!

- «Εφοδίασε» το site με το καλύτερο περιεχόμενο.

Δεδομένου ότι έκανες χρήση της οποιαδήποτε πλατφόρμας και απέκτησες πλέον τη δική σου ιστοσελίδα, τι μένει πλέον; Να τη γεμίσεις με το καλύτερο περιεχόμενο! Σκέψου τι γνωρίζεις καλά και μπορείς να το μεταδώσεις, μέσω του δικού σου πλέον site.

- Πες σε γνωστούς και φίλους να αναλάβουν δράση.

Αμέσως μόλις το site «γεμίσει», ήρθε η ώρα να αρχίσει να γίνεται γνωστό. Πες σε φίλους και γνωστούς να μπουν να το γνωρίσουν, να το διαβάσουν, να το συστήσουν σε άλλους. Μόνο έτσι θα αρχίσει να αποκτά πολλούς αναγνώστες. Κάνε ευρεία χρήση των social media για να κάνεις ακόμη πιο γνωστή την ιστοσελίδα σου!

- Δημιούργησε το δικό σου blog.

Το site σου μοιάζει υπέροχο, αλλά κάτι λείπει! Τι είναι αυτό; Κάθε επιτυχημένο site χρειάζεται και το blog του. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την άμεση ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και ιδεών και μάλιστα σε τακτική βάση. Αυτός είναι και ένας ακόμη τρόπος, το site σου να προσελκύσει ακόμα περισσότερους αναγνώστες.

- Ήρθε η ώρα των smartphones.

Εάν στοχεύεις σε αναγνώστες που σε διαβάζουν από τους υπολογιστές τους στο σπίτι ή το γραφείο, έχεις χάσει μια τεράστια αγορά. Την αγορά του μέλλοντος. Πρέπει να κινηθείς στη λογική των smartphones και να αντιληφθείς πως πλέον όλοι ενημερώνονται για τα πάντα κατά κύριο λόγω, μέσω των κινητών τους. Επομένως, αυτό που χρειάζεσαι είναι μια καλή version του site σου για τα smartphones.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider