Στο σφυρί τέσσερα ακίνητα του Μπάμπη Βωβού – Ποιοι  τα αγόρασαν

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο σφυρί τέσσερα ακίνητα του Μπάμπη Βωβού – Ποιοι  τα αγόρασαν

Έντονο ήταν το επενδυτικό ενδιαφέρον, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, για τα τρία από τα τέσσερα ακίνητα που άνηκαν στην Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνικής και τα οποία βγήκαν σε πλειστηριασμό σήμερα από την Εθνική Leasing.

Την υψηλότερη τιμή πέτυχε όπως αναμενόταν το κτήριο γραφείων που βρίσκεται στο νούμερο 66 της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι μισθωμένο στη Wind. Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 8.334 τμ και διαθέτει 812 θέσεις στάθμευσης και σύμφωνα με πληροφορίες την υψηλότερη προσφορά έδωσε η εταιρεία επενδύσεων Dromeus Capital.

H ίδια εταιρεία πλειοδότησε και στο ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Θεοφάνους 4 στην συμβολή της Λ. Κηφισίας και της Λ. Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία γραφειακών χώρων τετάρτου ορόφου επιφάνειας 921 τμ. Η αρχική τιμή ήταν 2,05 και ακίνητο σύμφωνα με πληροφορίες η Dromeus προσέφερε 2,35 εκατ. ευρώ.

Χωρίς πλειοδότη έληξε ο διαγωνισμός για τον ακίνητο που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους στην οδό Πουλίου 6 εκατ. Στο συγκεκριμένο κτήριο στεγάζεται το ΑΣΕΠ, ωστόσο η σύμβαση μίσθωσης του πλησιάζει στο τέλος της.

Τέλος, εταιρεία πληροφορικής φαίνεται ότι αγόρασε το τελευταίο ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή των Βριλησσίων. Πρόκειται για ισόγειο κατάστημα επιφάνειας 458 τμ στην λεωφόρο Πεντέλης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider